H συγκλονιστική εξομολόγηση της μάνας της Δώρας: «Κέρδισε όλες τις μάχες αλλά έχασε τη μάχη για την ίδια της τη ζωή»

«Το παιδί μου ήταν δώρο θεού»

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της μητέρας της Δώρας. Μιλώντας στις κάμερες, περιέγραψε την χαρισματική προσωπικότητα της 32χρονης κόρης της, η οποία ήταν αγωνίστρια της ζωής, κατάφερε να κερδίσει όλες τις μάχες που έδωσε, αλλά στο τέλος έχασε τη μάχη για το πολυτιμότερο πράγμα, την ίδια της τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Aπίστευτες σκηνές: Όρμηξαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη

Για πρώτη φορά ξεσπά ο αδελφός της Δώρας: «Ήταν ένας άγγελος, μια ηρωίδα»

ΗΤΑΝ Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

«Αγαπούσε όλο τον κόσμο, βοηθούσε τους πάντες, βοηθούσε πάρα πολύ στο σπίτι της, ήταν αυτοδημιούργητο παιδί. Με την αξία του έφτασε εκεί που έφτασε, παρά το ότι είχαμε πάντα προβλήματα στο σπίτι. Δούλευε από τα 18 της, βοηθούσε τ΄αδέρφια της και ήταν για εμάς η κολώνα του σπιτιού» είπε η μητέρα της Δώρας.

ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ

«Εγώ δεν είχα σπουδάσει, δυο τάξεις του Γυμνασίου είχα βγάλει. Πάλευα με μεροκάματα, δούλεψα καθαρίστρια σε νοσοκομεία, σε ιδιωτικά συνεργεία, σε σπίτια… Αγωνίστηκα. Η κόρη μου ήταν πάντα δίπλα μου, ερχόταν σε αυτές τις δουλειές και με βοηθούσε. Και στα πανηγύρια ερχότανε, ξενυχτούσε και κουβαλούσε σίδερα μαζί μου».

ΗΤΑΝ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΗΣ

«Ήταν υπεύθυνη και τίμια μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει ξανά τέτοιο παιδί και δεν το λέω επειδή ήταν παιδί μου. Ήταν δώρο θεού. Έφερα στον κόσμο ένα τέτοιο παιδί και ήρθε τώρα ένα κτήνος να μου πάρει το παιδάκι μου, να μου το στερήσει, να καταστρέψει εμένα, τα παιδιά μας (μεγάλωσε τα αδέρφια της, ήταν μάνα για εκείνα). Της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, έπρεπε να τα πηγαίνει στο φροντιστήριο, έπρεπε να μην τους λείψει φαγητό να μην τους λείψει τίποτα. Όταν έλειπα εγώ και ήταν πίσω αυτή, τα μεγάλωνε με αξιοπρέπεια. Τα νανούριζε, τα τάιζε και όταν την ρώταγαν καμιά φορά αν την πειράζει που δεν έχει κάνει ακόμα οικογένεια, έλεγε “μεγάλωσα τρία και να μην κάνω δεν πειράζει».

ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ

«Δεν με ικανοποιεί καμία ποινή. Η έσχατη ποινή που του αξίζει (του κατηγορούμενου για τη δολοφονία) είναι ο θάνατος. Η Δώρα μέχρι το τέλος πολέμησε, κέρδισε όλες τις μάχες αξιοπρεπέστατα και έχασε την τελευταία μάχη της ζωής της που ήταν η ίδια η ζωή της. Αυτή δεν μπόρεσε να την κερδίσει. Δεν την αφήσανε» κατέληξε η μητέρα της Δώρας.

 

Δείτε περισσότερα στο video


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top