Aπίστευτες σκηνές: Όρμηξαν να λιντσάρουν τον κατηγορούμενο οι συγγενείς της Δώρας Ζέμπερη

Συγκλονιστικές εικόνες – Τραγική φιγούρα η μάνα της 32χρονης

Καρτέρι στον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη είχαν στήσει έξω από το κτίριο 9 στην Ευελπίδων η οικογένεια της 32χρονης εφοριακού αλλά και πλήθος κόσμου. Μόλις τον είδαν να βγαίνει συνοδεία αστυνομικών όρμησαν επάνω του μαζί με άλλους πολίτες προσπαθώντας να τον χτυπήσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗ:

Για πρώτη φορά ξεσπά ο αδελφός της Δώρας: «Ήταν ένας άγγελος, μια ηρωίδα»

H συγκλονιστική εξομολόγηση της μάνας της Δώρας: «Κέρδισε όλες τις μάχες αλλά έχασε τη μάχη για την ίδια της τη ζωή»

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν απίστευτες:

«Δολοφόνε! Θα σε σκοτώσω! Θα σε σκοτώσω π...η! Φονιά! Να σαπίσεις μέσα! Γα....νε σκύλε! Φονιά!!! Αλήτη!! Δολοφόνε!! Φονιά!!» φώναζε ο αδερφός της 32χρονης εφοριακού, ενώ ο πατέρας της Δώρας όρμηξε προς τον καθ΄ομολογίαν δράστη λέγοντάς του:

«Κ...η. Θα σε γ....ω κ...η!»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο συγκεντρωμένος κόσμος που φώναζε:

«Αλήτη!!! Αλήτη!!! Ξεσκισέ τον! Αλήτη!Σκοτώστε τον! Σκοτώστε τον!»

ΤΡΑΓΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ

«Δολοφόνε!!! Θα σε κάνουμε κομμάτια. Θα σε σκοτώσουμε! Δεν θα ζήσεις!! Δεν θα ζήσεις!!» φώναζε η μητέρα της νεαρής εφοριακού.

Όπως θα δείτε και στο video, οι αστυνομικοί φυγάδευσαν τον 58χρονο την ώρα που ο κόσμος όργμαγε επάνω του. Κάποιοι πετούσαν μπουκάλια ενώ άλλοι χτυπούσαν με γροθιές το αυτοκίνητο που επιβιβάστηκε.

«Σκοτώστε τους φονιάδες. Θάνατος. Θάνατος! Κομμάτια θα τον κάνουμε. Κομμάτια, δεν θα βγει ποτέ από εκεί ζωντανός. Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια» φώναζε η μητέρα της Δώρας λέγοντας:

«Έχασε η κοινωνία ολόκληρη, δεν έχασα μόνο εγώ παιδί. Χάσατε όλοι».

Όταν το αυτοκίνητο με τον 58χρονο είχε πια φύγει, ο πατέρας της Δώρας συνεχίζε να τρέχει και να ζητά από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να δει τον κατηγορούμενο.

«Δεν είμαι φυσιολογικά. Το μόνο που θέλω είναι να επαναφέρουν την θανατική ποινή. Αυτά τα υποκείμενα ούτε για μέσα την φυλακή δεν κάνουν ούτε για έξω από την φυλακή, αυτό θέλω».

Εκτός εαυτού και ο αδερφός της Δώρας Ζέμπερη:

«Τον γ….α! Τον γ…α τον π…η!! Θα φτύσει αίμα, το αίμα της αδερφής μου θα το φτύσει!! Να το φτύσει  ΑΔΕΡΦΗ  Να το φτύσει το αίμα της αδερφής μας! Να το φτύσει!».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αρνήθηκε ότι ο πελάτης του κατάφερε στη Δώρα 14 μαχαιριές:

«Η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει τραύματα στο θώρακα, δεν αναφέρει όμως αριθμό. Ο πελάτης μου έκανε αναφορά σε τρία χτυπήματα» τονίζει ο Νικόλας Λουκόπουλος.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δείτε περισσότερα στο video.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top