Μόνο στο Star: Λύγισε η αδερφή της 47χρονης εξαφανισμένης καθηγήτριας: «Φοβόταν για τη ζωή της»

«Η αδερφή μου ήταν πολύ στενοχωρημένη εξαιτίας της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον άντρα της» ανέφερε η Αντριάνα Οικονόμου

Έντεκα μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που τα ίχνη της 47χρονης καθηγήτριας χάθηκαν και η αδερφή της, Αντριάνα Οικονόμου μίλησε για όλα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δεν είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία το Σάββατο ενώ συνήθιζε να παίρνει τηλέφωνο την μητέρα μου, οπότε την αναζήτησε και άρχισε να την παίρνει στο κινητό. Με πήρε και εμένα τηλέφωνο η μαμά μας και με ρώτησε αν μίλησα μαζί της. Τότε άρχισα και εγώ να την παίρνω τηλέφωνα αλλά δεν την έβρισκα. Αρχίσαμε να ανησυχούμε» είπε με τρεμάμενη φωνή και πρόσθεσε:

«Ενημερώσαμε μία φίλη να πάει από το σπίτι. Μας είπε πως το κινητό της ήταν σπίτι και το αυτοκίνητο κάτω. Είχα μία αγωνία να μπω μέσα στο σπίτι, φοβόμουν μήπως γλίστρησε και έπεσε κάτω. Όταν ανοίξαμε το σπίτι και είδαμε πως δεν ήταν μέσα ηρέμησα. Πίστεψα πως κάπου έχει πάει και θα γυρίσει. Την αναζητούσαμε σε άλλους γνωστούς. Η μητέρα μου μίλησε μαζί της την Παρασκευή το βράδυ. Ήταν αγχωμένη και στενοχωρημένη λόγω της δικαστικής διαμάχης που είχε με τον σύζυγό της».

Όπως επισήμανε, η αδερφή της Βαΐας Οικονόμου, η αδερφή της δεν θα έκανε ποτέ κακό στον εαυτό της.

 «Δεν θα έκανε κακό στον εαυτό της γιατί ζούσε και ανάπνεε γι’ αυτό το παιδί(σ.σ: έχει μία κόρη 7 ετών). Το έκανε με εξωσωματική και παιδεύτηκε. Η αδερφή μου θα έδινε τα πάντα γι’ αυτό το παιδί. Είχε χάσει την επιμέλεια τον Ιανουάριο του ’16 επειδή ένας ιδιώτης ψυχίατρος η ίδια πήγε και την εξέτασε μία ομάδα γιατρών του δημοσίου και απέδειξε πως ήταν καλά και μπορεί να έχει την επιμέλεια του παιδιού της. Το όνειρό της ήταν να αγκαλιάζει και να βλέπει πιο συχνά το παιδί της».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Αντριάννα Οικονόμου, η αδερφή της είχε αναφέρει πως φοβόταν για τη ζωή της.

«Φοβόταν για τη ζωή της, το είχε αναφέρει κι αυτό. Να έρθει σύντομα σε μας γιατί ανησυχούμε» είπε βάζοντας τα κλάματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top