Συγκλονιστικές εικόνες έξω από το γραφείο του Ζαφειρόπουλου: Η στιγμή που η οικογένειά του φτάνει στο σημείο της δολοφονίας

Τραγικές φιγούρες η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του ποινικολόγου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν έξω από το γραφείο του Μιχάλη Ζαφειροπούλου. Λίγα λεπτά μετά την εκτέλεση, η σύζυγος, τα παιδιά και τα αδέρφια του έφθασαν σοκαρισμένοι στο σημείο.

Όπως θα δείτε και στο video, η Βίκυ Ζαφειροπούλου μόλις έχει μάθει ότι ο σύζυγος της έχει δολοφονηθεί και πέφτει στην αγκαλιά του αδερφού του. Δίπλα της σοκαρισμένη είναι η κόρη της Ίριδα.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο γιος του Μιχάλη Ζαφειροπούλου, Νώντας, λυγίζει μόλις αντικρίζει το θείο του Γιώργο.

«Χθες έχασα ότι πιο πολύτιμο είχα, εξαιτίας κάποιων άνανδρων και μικρών ανθρώπων και ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω.Έφυγε κάνοντας το λειτούργημα του, γιατί ως τέτοιο έβλεπε την δικηγορία και πάντα μου έλεγε πως αν το κάνεις αξιοπρεπώς δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.Τελικά, ούτε αυτό δεν μπορείς να κάνεις στη σημερινή κοινωνία. Και το χειρότερο είναι ότι δεν πρόλαβε να με ορκίσει δικηγόρο, όπως ήταν το όνειρο του. Καλό παράδεισο πατέρα μου!! Θα σε αγαπάω πάντα!» ήταν το συγκλονιστικό post του γιου του στο Facebook.

Μια συνεργάτης του άτυχου δικηγόρου φθάνει στο γραφείο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία. Μόλις την αντικρύζει η κόρη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τρέχει κοντά της και ζητά απαντήσεις.

«Τι είχε; Τι υποθέσεις είχατε; Από παλιά; Από παλιά κάτι είχε».

Ο αδερφός του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, Γρήγορης, πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία του. Τα χάνει όμως όταν μια από τις αδερφές τους καταρρέει.Ο πόνος είναι αβάσταχτος.

Να σημειώσουμε, ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του αείμνηστου δικηγόρου και βουλευτή Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και εγγονός του αρεοπαγίτη Μιχαήλ Ζαφειρόπουλου. Ήταν μάχιμος δικηγόρος από το 1991 και χειριζόταν, ως υπερασπιστής, σημαντικές υποθέσεις ανάμεσα στις οποίες:

Εξοπλιστικά προγράμματα
Δομημένα Ομόλογα
Στημένοι ποδοσφαιρικοί αγώνες
Οικονομικά και φορολογικά εγκλήματα
Ανάμεσα στις τελευταίες υποθέσεις που χειρίστηκε ήταν
Οι Ληστές των χρηματοκιβωτίων
Η Απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας
Η Δικογραφία φερόμενων δημοσιογραφικών εκβιασμών
Εκπροσώπησε νομικά στελέχη εφημερίδων όπως παλαιότερα της Απογευματινής και τελευταία των Παραπολιτικών.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top