Στα λευκά Μπέτυ Μπαζιάνα και Brigitte Macron στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (φωτορεπορτάζ, video)

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, ξενάγησε την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» βρέθηκαν Brigitte Macron και Μπέτυ Μπαζιάνα.

Όσο οι σύζυγοί τους συνομιλούσαν στο Μέγαρο Μαξίμου, οι δυο Πρώτες Κυρίες, έκαναν μια περιήγηση στις εκπληκτικές εγκαταστάσεις, με την Μπέτυ Μπαζιάνα να αναλαμβάνει ρόλο «ξεναγού».

Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στο φωτορεπορτάζ, η Brigitte Macron δεν άλλαξε ρούχα και εμφανίστηκε με το ίδιο κομψό ασπρόμαυρο σύνολο, το οποίο συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και άσπρη Louis Vuitton τσάντα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα, ντύθηκε κι εκείνη στα λευκά, καθώς επέλεξε ένα κομψό άσπρο μίντι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», η Brigitte Macron ξεναγήθηκε στους χώρους της Λυρικής σκηνής, ρωτώντας, μάλιστα για το πρόγραμμα της νέας σεζόν. Η διερμηνέας της εξήγησε ότι ξεκινάει με Ηλέκτρα και καθώς ξεκίνησε να τις δίνει λεπτομέρειες το έργο, η Brigitte Macron τής εξήγησε ότι δεν χρειάζεται καθώς το γνωρίζει. 



Έπειτα, Βrigitte και Μπέτυ, ανέβηκαν στο φάρο, είδαν τη θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό και φαληρικό όρμο, ενώ στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους του Σταύρος Νιάρχος.

 

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΠΕΤΥΣ ΜΠΑΖΙΑΝΑ:

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, επεφύλασσε μια έκπληξη στην Brigitte Macron καθώς είχε κανονίσει συνάντηση με νέους επιχειρηματίες και επιστήμονες. Όλοι μαζί κάθισαν σε ένα κιόσκι και συζήτησαν για τις συνθήκες στην Ελλάδα, με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη «διαρροή εγκεφάλων», και να δίνει κάρτες του πολιτικού γραφείου του συζύγου της στους νέους, λέγοντας τους ότι μπορούν να καλέσουν εκεί, αν χρειαστούν οτιδήποτε. 

Παράλληλα, κατά την συζήτηση που είχαν, τους είπε πως ο Γάλλος Πρόεδρος γνωρίζει αρχαία ελληνικά και του αρέσει πάρα πολύ ο ελληνικός πολιτισμός, ενώ χαμογέλασε και είπε όλο νόημα:

«Άλλωστε είναι ένας πολύ έξυπνος άνδρας».

 



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top