Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Εφοριακός πήγε για έλεγχο στην Πάτμο και τον υποδέχθηκαν με μπουνιές

Αλαλούμ με τη σύλληψή του/ Πρώτη ανάρτηση: 23-07-2017 14:35

Φωτιά έχουν πάρει οι έλεγχοι των εφοριακών στις επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος, όμως τελικά αυτό αποδεικνύεται επικίνδυνη αποστολή.

Αυτό κατάλαβε καλά κλιμάκιο της ΑΑΔΕ που πήγε να πραγματοποιήσει ελέγχους στην Πάτμο, καθώς καταστηματάρχης γρονθοκόπησε έναν από τους ελεγκτές.

Σύμφωνα με τους εφοριακούς ο άνδρας τους πλησίασε, ενώ περπατούσε στο λιμάνι, τους ρώτησε αν είναι εφοριακοί και μόλις ο ελεγκτής του απάντησε καταφατικά, άρχισε να του ρίχνει μπουνιές και χαστούκια.

Το περιστατικό μάλιστα συνέβη σε απόσταση αναπνοής από το αστυνομικό τμήμα, όταν όμως οι εφοριακοί ζήτησαν τη σύλληψη του άνδρα, οι αστυνομικοί δήλωσαν αναρμόδιοι και ότι γι’ αυτό είναι αρμόδιο το Λιμενικό. Όμως και οι λιμενικοί δήλωσαν αναρμόδιοι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, ο οποίος επικοινώνησε με τον υπουργό Ναυτιλίας και Προστασίας του Πολίτη κι έτσι συνελήφθη τελικά ο καταστηματάρχης.

Ο ελεγκτής μεταφέρθηκε με έντονους πόνους στο κεφάλι στο κέντρο υγείας του νησιού και όταν επιστρέψει στη Ρόδι θα υποβληθεί και σε αξονική τομογραφία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top