Σε καλό κλίμα η συνάντηση ΠΟΕ - ΟΤΑ με Τσίπρα - Ζητούν γραπτώς την πρόταση του πρωθυπουργού

Όλοι περιμένουν τις αποφάσεις των συνδικαλιστών - Πρώτη ανάρτηση: 11:23

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 11:30 η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ – ΟΤΑ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Νίκος Τράκας η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και έπεσαν στο τραπέζι και νέες προτάσεις.

«Έγινε μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εσωτερικών. Σε αυτή τέθηκαν στο τραπέζι νέες προτάσεις, τις οποίες συζητήσαμε σε καλό κλίμα. Θα πάμε τώρα στην εκτελεστική επιτροπή, θα συνεδριάσουμε και σε μία ώρα θα έχουμε αποφασίσει για το μέλλον των κινητοποιήσεών μας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο κ. Τράκας.

Πάντως ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το τι περιλαμβάνουν οι νέες προτάσεις της κυβέρνησης, αλλά και το ποια θα είναι η εισήγηση του ίδιου στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής όσον αφορά στο μέλλον των κινητοποιήσεων.

Επιχείρησε μάλιστα να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας ότι οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα με κανέναν και πώς έκαναν έναν αγώνα για την διασφάλιση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. 

Πάντως, η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ - ΟΤΑ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα λάβει τις όποιες αποφάσεις της, αφού πρώτα πάρει στα χέρια της γραπτώς τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού. 

Μάλιστα οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι η ΓΑΔΑ ζήτησε και τα στοιχεία των μελών της εκτελεστικής επιτροπής για να ασκηθούν ποινικές διώξεις μετά την χθεσινή παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών της Αθήνας.

"Είμαστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοια. Γνωρίζουν ποιοι είμαστε, ας έρθουν να μας συλλάβουν", δήλωσε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, Ν. Τράκας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top