Όλη η Βρίσα αποχαιρετά σήμερα την 43χρονη Ελένη - Μέσα από το δάσος θα φτάσουν στο νεκροταφείο οι συγγενείς της

Με την σορό της άτυχης γυναίκας στους ώμους θα κάνουν μια μεγάλη διαδρομή για να της πουν το τελευταίο αντίο

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα, καθώς όλοι οι κάτοικοι του χωριού Βρίσα θα αποχαιρετήσουν την Ελένη Βαληλή, την 43χρονη μάνα δυο παιδιών, που άφησε την τελευταία της πνοή την Δευτέρα, όταν ο ισχυρός σεισμός των 6.1 Ρίχτερ «χτύπησε» την Μυτιλήνη, γκρεμίζοντας το σπίτι στο οποίο έμενε με τον σύζυγό της, Γιώργο Βαληλή.

Η συγκινησιακή φόρτιση είναι μεγάλη, καθώς τα παιδιά της και οι δικοί της άνθρωποι ετοιμάζονται να της πουν το τελευταίο αντίο.

Από την κηδεία της που είναι προγραμματισμένη για τις 17:30 το απόγευμα, θα απουσιάζει ο σύζυγός της, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα νοσηλευόμενος στο ΚΑΤ, δίνοντας την δική του μάχη, καθώς έχει υποστεί σοβαρά κατάγματα στη λεκάνη και στα πόδια, όταν από το κρεβάτι του σπιτιού του που ήταν στον τρίτο όροφο, βρέθηκε λόγω του σεισμού… στο δρόμο!

Οι δικοί της άνθρωποι ήθελαν να κηδευτεί στο χωριό της, αν και αυτό πρακτικά είναι πολύ δύσκολο, καθώς μπάζα έχουν κλείσει το δρόμο. Για να φτάσουν στο νεκροταφείο θα κάνουν μια ολόκληρη διαδρομή περιφερειακά, θα μπουν μέσα από δέντρα και δάσος, θα φτάσουν μέχρι κάποιο σημείο και θα σταματήσουν τα αυτοκίνητα γιατί πλέον δεν θα υπάρχει πρόσβαση. Από εκεί και πέρα έχοντας στους ώμους την σορό της άτυχης γυναίκας θα κάνουν μια πολύ μεγάλη διαδρομή περπατώντας μέσα από τα δέντρα, προκειμένου να φτάσουν στο νεκροταφείο του χωριού, όπου υπάρχει ένα μικρό εκκλησάκι. Εκεί θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία καθώς οι δυο εκκλησίες του χωριού είναι κατεστραμμένες.

Εκεί θα την αποχαιρετήσουν οι συγχωριανοί της, τα δυο της παιδιά, ο Σταύρος και η κόρη της, τα αδέρφια του συζύγου της, τα αδέρφια της που ήρθαν εκτός Μυτιλήνης και βρίσκονται εδώ από την πρώτη στιγμή.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top