ΣΟΚ! Πατέρας 9χρονης στην Κρήτη: "Συμμαθήτρια της κόρης μου με γρατζουνιές από τη Μπλε Φάλαινα"

Η ανάρτησή του στο Facebook έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Πατέρας 9χρονης στην Κρήτη προειδοποιεί: "Συμμαθήτρια της

Μετά το πρώτο κρούσμα της «Μπλε Φάλαινας» στην ελληνική κοινωνία, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου και όλο και περισσότερα περιστατικά γίνονται γνωστά. Ο αριθμός των θυμάτων του αιματηρού αυτού παιχνιδιού όλο και αυξάνεται.

Μετά την αποκάλυψη για τη 15χρονη κοπέλα στην Κατερίνη και τη 14χρονη στη Θεσσαλονίκη, ένα νέο κρούσμα γνωστοποιήθηκε, αυτή τη φορά στην Κρήτη.

Ο πατέρας ενός 9χρονου κοριτσιού σόκαρε με την ανάρτησή του στο Facebook, που θέλει μια συμμαθήτρια της κόρης του να εμφανίζεται στο σχολείο με χαρακιές και σημάδια στα χέρια της, παρόμοια με εκείνα που έχουν τα παιδιά που παίζουν τη «Μπλε Φάλαινα».

Ο απεγνωσμένος πατέρας αναφέρει, στη δημοσίευσή του:

«ΠΡΟΣΟΧΗ. Η κόρη μου (9 ετών) ήρθε από το σχολείο και μου είπε συμμαθήτριά της "γρατζουνίστηκε" παίζοντας την καινούργια μάστιγα που λέγεται "Μπλε Φάλαινα"... Σοκαρισμένος και μόνο που ήξερε η μικρή μου τι είναι η μπλε φάλαινα, την "ψάρεψα" για πληροφορίες.... Από άλλα παιδιά στο σχολείο το έμαθε.... Θα προβώ σε ενημέρωση των γονέων... Για τους μη γνώστες επίτηδες δεν γράφω τι είναι η "Μπλε Φάλαινα" για να ψάξετε και τα θύματά του! Προσοχή μιλήστε στα παιδιά σας. Παρακαλώ κοινοποιήστε».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top