Η ΕΛ.ΑΣ απαντά για το ντροπιαστικό επεισόδιο στη Βουλή με τον Κασιδιάρη: «Η φρουρά ενήργησε άμεσα»

Τονίζει μάλιστα πως ίσως ο κος Μπαλαούρας μπερδεύτηκε επειδή οι αστυνομικοί φορούν πολιτικά

Απαντήσεις για το ντροπιαστικό και εξωφρενικό επεισόδιο που έγινε χθες στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη, έδωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» ενοχλήθηκε επειδή «τόλμησε» να περάσει από μπροστά του την ώρα που μιλούσε ο Νίκος Δένδιας, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί και να δημιουργηθεί σκηνικό χάους στη Βουλή.

Χαρακτηριστικές είναι και οι φωνές του Προεδρεύοντα, Μάκη Μπαλαούρα, ο οποίος από το μικρόφωνο φώναξε πάνω από δέκα φορές «Φρουρά! Φρουρά!», με την φρουρά να… μην έρχεται!

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η ΕΛ.ΑΣ με ανακοίνωση της τονίζει πως η αντίδραση της φρουράς της Βουλής ήταν άμεση και πως ίσως ο κος Μπαλαούρας… μπερδεύτηκε.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία αναφέρει πως η φρουρά ενήργησε άμεσα και κινήθηκε σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της βουλής.

Στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκαν άμεσα για το πρωτοφανές συμβάν μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και όπως λένε οι πληροφορίες, η αντίδραση ήταν άμεση. Μάλιστα λένε πως το γεγονός ότι η φρουρά, μέσα στους χώρους της Βουλής, φοράει πολιτικά και ξεχωρίζει με ένα ταμπελάκι, ίσως μπέρδεψε τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης Μάκη Μπαλαούρα ο οποίος μέσα στον γενικό χαμό και τον πανικό εξακολουθούσε να καλεί και να ζητά την επέμβαση των αστυνομικών. Συνεπώς, κρίνουν πως δεν τίθεται κανένα θέμα ούτε θα κινήσουν διαδικασίες έρευνας για το συγκεκριμένο συμβάν.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top