Αποκαλύψεις Δένδια: Ο Κασιδιάρης με έσπρωξε με τα δύο χέρια - Νερό "έφαγα" σίγουρα και ... ΔΡΟΣΙΣΤΗΚΑ!

Όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Βουλής

Τα όσα συνέβησαν στο σοβαρό εις βάρος του επεισόδιο από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, όπως έχει γράψει ήδη το star.gr,  περιέγραψε ο Νίκος Δένδιας στη συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ύστερα και από την τοποθέτησή του προηγουμένως από το Βήμα της Βουλή    

Ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι ενώ περνούσε μπροστά από τα έδρανα της Χρυσής Αυγής την ώρα που μιλούσε ο κ. Κασιδιάρης, τον άκουσε να του λέει «"πού πας ρε" ή  κάτι τέτοιο».

Πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ «συγχωρήστε με αν λόγω της στιγμής δεν είμαι ακριβής, γυρίζω να τον κοιτάξω, και με σπρώχνει με τα δύο χέρια, λέγοντας και πάλι σήκω φύγε από εδώ ρε ή κάτι τέτοιο.  Συνεχίζω να μην φεύγω, κινείται να μου επιτεθεί και τον μαζεύουν κάποιοι άλλοι και αρχίζουν να τον σπρώχνουν προς τα πίσω. Αρχίζει να πιάνει, να εκτοξεύει μπουκάλια νερά και ό,τι άλλο έβρισκε».

Ο Κασιδιάρης άρχισε να βρίζει και να πετάει μπουκάλια με νερό  

Για  το  γεγονός ότι δεν απομακρύνθηκε ανέφερε ο κ. Δένδιας:

«Θεώρησα σωστό να μη μετακινηθώ από εκεί, διότι αυτό θα σήμαινε κάτι. Έμεινα εκεί, με αποτέλεσμα να αρχίσει να βρίζει, όχι μόνο εμένα, αλλά και τον πρώην πρωθυπουργό  Αντώνη Σαμαρά και τον Μάκη το Βορίδη, σχεδόν το σύνολο της ΚΟ της Χρυσής Αυγής και να πετάγονται μπουκάλια, νερά και διάφορα αντικείμενα. Νερό είναι σίγουρο ότι έφαγα και.. δροσίστηκα» πρόσθεσε χαριτολογώντας.  

«Ανατριχιαστική η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΧΑ»    

Συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ: «Το θέμα δεν είναι προσωπικό. Είναι θεσμικό. Γιατί το πιο ανατριχιαστικό δεν ήταν οι βρισιές, που χαρακτηρίζουν τον υβριστή. Το ανατριχιαστικό είναι ότι υπήρξε τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, που εξηγούσε ότι η επίθεση δεν είναι μία επίθεση κάποιου που απώλεσε την ψυχραιμία του, αλλά είναι μία πολιτική θέση αυτοδικίας. Ότι "εσύ έστειλες κάποιες δικογραφίες που μας αφορούσαν στη δικαιοσύνη και εμείς δικαιούμεθα να σε χτυπήσουμε, να κάνουμε, να ράνουμε…"».

«Έχω  εδραία πεποίθηση για το τι είναι η Χρυσή Αυγή και πού μπορεί να καταλήξει η δίκη της»

Ο κ. Δένδιας δεν θέλησε να σχολιάσει την δήλωση  του βουλευτή των ΑΝΕΛ κ. Παπαχριστόπουλου ότι «και ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα νιώθει ευχάριστα για αυτό που έκανε» , ενώ όσον αφορά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα ανέφερε:  «Μην ρωτάτε κάτι τέτοιο αυτήν την ώρα. Εγώ έχω εδραία πεποίθηση για το τι είναι η Χρυσή Αυγή και πού μπορεί να καταλήξει αυτή η δίκη. Εδραία πεποίθηση. Γι' αυτό έστειλα τις δικογραφίες».  

Διαβάστε ακόμα: 

Βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η στιγμή που ο Κασιδιάρης βγαίνει από την Ολομέλεια βρίζοντας ΧΥΔΑΙΑ

Δείτε στο video την τοποθέτηση του Ν. Δένδια στη Βουλή για το επεισόδιο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top