Εξετάστηκε από τους γιατρούς ο βιαστής της Δάφνης! Είναι τελικά ή όχι τυφλός;

Κατέθεσε και ο πατέρας του στον ανακριτή

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού εξετάστηκε τελικά από οφθαλμιάτρους ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας που τον βοηθούσε με τις δουλειές του σπιτιού του στη Δάφνη.

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο αστυνομικός ρεπόρτερ και ιδιοκτήτης του bloko.gr, Γ. Καραϊβάζ, η εξέταση που του έγινε στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας φαίνεται να δικαιώνει τον 52χρονο.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί που τον εξέτασαν, διαπίστωσαν ικανοποιητική όραση μέχρι τα είκοσι εκατοστά, κάνοντάς του το τεστ των δαχτύλων μπροστά στα μάτια του.

Όπως διέγνωσαν, μετά τα 20 εκατοστά υπάρχει εξασθένηση της κεντρικής και περιφερειακής όρασης, κάτι που οφείλεται στην αλλοίωση του βυθού της κεντρικής περιοχής.

Οι γιατροί εξήγησαν ότι ο 52χρονος βλέπει την εικόνα που έχει ένα αντικείμενο όταν βυθίζεται στη θάλασσα, λόγω της διάθλασης του φωτός.

Πάντως η υπόθεση δεν έχει κλείσει εδώ, καθώς το πόρισμα θα παραδοθεί σε ειδική επιτροπή που θα αποφανθεί για το τελικό ποσοστό της τύφλωσής του.

Λίγο νωρίτερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων είχε φτάσει αμίλητος ο πατέρας του 52χρονου για να καταθέσει το έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται η αναπηρία του γιου του.

Έτσι κι έγινε… το κατέθεσε στον ανακριτή επικαιροποιημένο με χθεσινή ημερομηνία και πλέον σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα για τη γνησιότητα του εγγράφου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top