Φως στο Τούνελ: Τρομερή κινητοποίηση για τις μητέρες και τον αστυνομικό που αγνοούνται

Όσα είπε η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της εκπομπής

Στο πόδι.. βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής,  ρεπόρτερ, ανταποκριτές της εκπομπής "Φως στο Τούνελ'', αλλά  και εθελοντές, για κάποια άτομα  που αγνοούνται, ανάμεσα τους δυο νεαρές μητέρες.

Στην έναρξη της εκπομπής η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως ανέτρεψε την προγραμματισμένη εκπομπή καθώς αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο, αναφερόμενη στις εξαφανίσεις των συνανθρώπων μας. Στη συνέχεια, μίλησε για την δολοφονία της μικρής Στελλίτσας, λέγοντας πως συγκλόνισε όλο τον κόσμο…

Στιγμές αγωνίας για την αγνοούμενη Μαρία Ιατρού

Η νεαρή μητέρα χάθηκε οδηγώντας το αυτοκίνητο της από το Λουτράκι όπου έμενε, με προορισμό την περιοχή των Ιωαννίνων.  Τα τέσσερα παιδιά της, ο σύζυγος της και οι συγγενείς της, οργώνουν κυριολεκτικά τους Εθνικούς δρόμους,  μήπως εντοπίσουν τα ίχνη της.

Είναι η όμορφη αισθητικός Μαρία Ιατρού 36 χρόνων, που εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου.

Αγωνία για την Ιωάννα Χατζημανωλάκη

Η δεύτερη, μητέρα τριών παιδιών,  έφυγε ξαφνικά από το σπίτι της στο Μενίδι, επηρεασμένη από τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η εξαφάνιση και αυτής της γυναίκας,  έχει σημάνει συναγερμό,  γιατί εκφράζονται φόβοι για τη ζωή της.

Πρόκειται για την Ιωάννα Χατζημανωλάκη 28 χρόνων, που αγνοείται από το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου. Την εξαφάνιση της αντιλήφθηκε ο σύζυγος της όταν ξύπνησε και δεν την βρήκε σπίτι τους.

 

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του Αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη

 Τα ίχνη του 38χρονου κρητικού χάθηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου. Το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του,  που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή. Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στην νέα του υπηρεσία στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε.

Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του,  ταυτότητα και πορτοφόλι,  αλλά όχι το υπηρεσιακό όπλο του.

Η αδελφή του Κατερίνα Δημοτάκη ήταν  στο στούντιο του «Τούνελ» με την ελπίδα να μάθει κάτι για την τύχη του

Ανησυχία για τη ζωή μιας ταλαιπωρημένης μητέρας Τερέζα – Ζοζέφα  Σόϊμπερ

 

Η 47χρονη αγνοείται  από τις αρχές Απριλίου. Συγγενείς της καταγγέλλουν ότι η γυναίκα υπήρξε θύμα κακοποίησης συντρόφου της,  ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας.

Την φιλοξενούσε η αδελφή της στην Πετρούπολη, αλλά έφυγε ξαφνικά λέγοντας της πως θα πάει στο σπίτι ενός φίλου της. Από τότε τα ίχνη της χάθηκαν.

Δείτε όσα είπε στην έναρξη της εκπομπή η Αγγελική Νικολούλη…

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top