Σάλος με σελίδα Μουσουλμάνων της Ελλάδας στο Facebook: Τους καλεί σε ξεσηκωμό κατά των άπιστων Χριστιανών

Χαμός από σχόλια-«Είστε ψεύτικη, προπαγανδιστική σελίδα! Είτε είστε τρολ είτε χρυσαύγουλα!»

Σάλος με σελίδα Μουσουλμάνων της Ελλάδας στο Facebook

Σάλο έχει προκαλέσει μια σελίδα στο Facebook (που πολλοί εξετάζουν την αυθεντικότητά της), με τίτλο: «Αφγανικό-Πακιστανικό Ισλαμικό Κίνημα Ελλάδας» (@AfghanPakiIslami).

Μέσω αυτής της «κοινότητας» στο Facebook η οποία παραδόξως για κοινότητα αριθμεί μόλις… 13 likes, ο Πρόεδρος της που ονομάζεται Aadhil Bilal, αποκαλεί τους Έλληνες «ελληνοφασίστες» και «χριστιανοφασίστες», καλώντας τους Μουσουλμάνους που βρίσκονται στη χώρα μας, σε συσπείρωση εναντίον τους.

Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

Μάλιστα την περίοδο του Πάσχα, στην εν λόγω σελίδα υπήρχαν αναρτήσεις με παρότρυνση για συγκεντρώσεις Μουσουλμάνων στο Σύνταγμα, ανήμερα του Πάσχα, προκειμένου να χαλάσουν την γιορτή των «απίστων».

Συγκεκριμένα στις 14 Απριλίου, στην σελίδα υπήρχε status που έγραφε:

«Καταραμένος ας είναι ο επιτάφιος απο τον Αλλαχ, Χριστιανοί μετανοείτε, ελάτε στο ισλάμ!»

Σε άλλη ανάρτηση στις 15 Απριλίου, γράφει:

«Δεν υπάρχει θεός μα Αλλαχ!Λέμε οχι στις καφίρικες γιορτές των άπιστων χριστιανών, η κατάρα του Αλλαχ θα πέσει πάνω τους !
Μουσουλμάνοι αδελφοί μου σε όλη την χώρα συσπειρωθείτε !» και hashtags #Death2easter #Thanatosstopasha
».

Στις 18 Απριλίου, η σελίδα καλεί σε πορεία λέγοντας:

«Πορεία! ….

Το κίνημα μας προσκαλεί όλους τους απανταχού υποστηρικτές μας στην αποψινή πορεία που θα γίνει στις 01:30 στο κέντρο για τα δικαιώματα βρώσης σκυλίσιου κρέατος,
Όλοι και όλες ξεσηκωνόμαστε και λέμε όχι στο φασισμό του ελληνικού κράτους που μας καταπιέζει με το τι θα φάμε. O Αφγανικός και ο Πακιστανικός λαός αρκετα καταπιέστηκε σε πολλούς τομείς, είναι καιρός να ξεσηκωθούμε σύντροφοι!»

Όπως είναι φυσικό, τα σχόλια είναι πολλά και… ποικίλα, καθώς από την μια υπάρχουν αυτοί που βρίζουν τους Μουσουλμάνους σε κάθε σχετική ανάρτηση του εν λόγω «Προέδρου» λέγοντας τους πως «θα πεθάνετε», αλλά υπάρχουν και σχόλια χρηστών των social media, που κατηγορούν την εν λόγω σελίδα πως όχι μόνο δεν είναι αληθινή, αλλά πρόκειται για ένα fake κατασκεύασμα ακροδεξιών μορφωμάτων με μόνο του στόχο την προπαγάνδα υπέρ της «Χρυσής Αυγής».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ!

ΚΑΙ ΤΟ... ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΝΕΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ...ΝΕΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ

 

 

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος από το star.gr και τον σάλο που προκλήθηκε, η σελίδα αυτή "κατέβηκε". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ: Κλειτοριδεκτομές στο κέντρο της Αθήνας! Ακρωτηριάζουν τα γεννητικά όργανα ανήλικων κοριτσιών

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top