ΕΚΛΑΨΕ όλη η Ελλάδα! ΣΑΝ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ βρέθηκε γυναίκα που ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ επί 10 χρόνια

Οι συγγενείς της δεν το πιστεύουν - Πρώτη ανάρτηση: 25-04-2017 16:35

Η 62χρονη Μαρία Χερσονιτάκη, με πιθανή καταγωγή από την Κρήτη, βρέθηκε περιπλανώμενη στις 26 Μαρτίου, μετά από ενεργοποίηση του SILVER ALERT ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου.

Η 62χρονη έλεγε μόνο το μικρό της όνομα και αδυνατούσε να δώσει οποιοδήποτε άλλο στοιχείο για εκείνη ή για την οικογένειά της. Η Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου αλλά και οι αστυνομικές αρχές κατέβαλαν κάθε προσπάθεια να εντοπίσουν τους οικείους της αλλά δεν τα κατάφεραν.

Τότε ήταν που ενημερώθηκε η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ κι αποφάσισε να συνδράμει. O μηχανισμός του SILVER ALERT τέθηκε αμέσως σε λειτουργία, προς αναζήτηση του οικογενειακού περίγυρου της κας Μαρίας.

Όσο η 62χρονη γυναίκα παρέμενε στο νοσοκομείο, οι εθελοντές του SILVER ALERT ερευνούσαν στοιχεία, μαρτυρίες και πληροφορίες που έδιναν οι πολίτες στη Γραμμή SOS 1065. Από τις έρευνες αυτές προέκυψε το σοκαριστικό πόρισμα ότι η οικογένεια της γυναίκας την αναζητά από το 2007, δηλαδή 10 ολόκληρα χρόνια!

Κάπως έτσι κατάφεραν να εντοπιστούν οι συγγενείς της και η κα. Χερσονιτάκη επέστρεψε στην ασφάλεια και τη θαλπωρή του σπιτιού της, στην αγκαλιά της οικογένειάς της, μετά από 10 χρόνια άσκοπης περιπλάνησης και τρόμου.

Η περιπέτεια της 62χρονης έλαβε αίσιο τέλος, μετά από αρμονική συνεργασία της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου με τους εθελοντές του SILVER ALERT.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top