Μαυροντυμένος ο Αρτέμης Σώρρας ξεκαθαρίζει: «Δε θα παραδοθώ ποτέ»!

Η απάντησή του στην καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου - Πρώτη ανάρτηση: 11:14

Την εμφάνισή του μέσα από ένα βίντεο έκανε ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας μετά από την απόφαση του δικαστηρίου να τον καταδικάσει σε 8 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή. 

Ντυμένος στα μαύρα, σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, το οποίο δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα πού βρίσκεται επιδίδεται σε ένα παραλήρημα για 21 ολόκληρα λεπτά, αφήνοντας αιχμές εναντίον της δικαιοσύνης.

Στο βίντεο ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί ποτέ και καλεί τους οπαδούς του να σταθούν στο πλευρό του και να συνεχίσουν τον «πόλεμο εναντίον του κατεστημένου».

Μεταξύ άλλων ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» χαρακτηρίζει παρωδία την καταδίκη του και τονίζει:

«Εάν με βάλουν φυλακή θα πρέπει να γίνει μια μεγάλη συγκέντρωση μπροστά στη βουλή. Να καταλάβουν κάποιοι πως είσαστε πολλοί. Συσπειρωθείτε με τα πανό σας για τα 600 δισ. που είναι δικά σας. Μην ακούτε αυτούς που προσπαθούν να παραποιήσουν κάθε χαρτί».

Καλεί ακόμα τους οπαδούς του να ξεσηκωθούν για να τον σώσουν λέγοντας:

«Τι περιμένετε; Δικά σας είναι τα λεφτά! Ξεσηκωθείτε μην τους αφήνετε να σας δουλεύουν άλλο. Τι περιμένετε; Να λέει το κάθε κανάλι το κοντό του και το μακρύ του; Όποιος ξαναπεί σε κανάλι αυτά που θέλει και δεν τα αποδείξει λιώστε τον στη μήνυση. Φτάνει πια! Αφού τους αρέσει το δικαστικό τους σύστημα, πηγαίνετε με το δικαστικό του σύστημα και λιώστε τους στις μηνύσεις. Ενωθείτε»!

«Βγαίνουν στα κανάλια όλα τα φρικιά και λένε ό,τι θέλουν. Η εντολή μου είναι να μην κάνετε βήμα πίσω! Ενωθείτε και διοικήστε τις περιφέρειές σας. Το τι θα γίνει με εμένα είναι άλλη ιστορία. Τίποτα δεν έχει ο Σώρρας. Όλα δικά σας είναι. Σας τα μεταβίβασα όλα! Το κεφάλι ψηλά. Εμένα δεν θα με λυγίσουν. Δεν θα λυγίσουν ούτε τα γόνατα ούτε το κεφάλι», συνεχίζει και αναφερόμενος στη σύζυγό του καταλήγει:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που είναι γυναίκα μου και όσο αντέξει. Μεγάλη μου τιμή που είστε αδέρφια μου και αίμα μου όλοι εσείς. Ο πολεμιστής αν χρειαστεί σκοτώνει για να πετύχει το σκοπό του. Θα είμαι πάντα μαζί σας ακόμα και αν δεν είμαι μαζί σας. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς».

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του ίδιου και της συζύγου του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top