Είναι πρώην ταξιτζής ο serial killer της Κηφισιάς; Εικονικά ταξί ψάχνουν τον άντρα που διψάει για αίμα!

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του ανθρώπου που έχει αναστατώσει τις πιάτσες στα Βόρεια Προάστια

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για την σύλληψη του μανιακού δολοφόνου που σκότωσε τον ταξιτζή και τραυμάτισε έναν δεύτερο  στην περιοχή της Κηφισιάς.

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή κηδεύτηκε στο νεκροταφείο της Νέας Φιλαδέλφειας ο άτυχος οδηγός ταξί, συνοδευόμενος από τιμητική πορεία που ξεκίνησαν οι συνάδελφοι του από το σημείο που πυροβολήθηκε.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΤΑΞΙΤΖΗΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ;

Το ενδεχόμενο ο μανιακός δολοφόνος να είναι πρώην ταξιτζής ή ακόμη και να έχει σχέση με το επάγγελμα εξετάζουν οι αστυνομικοί, καθώς ήξερε πολύ καλά που έπρεπε να καθίσει για να έχει το πλεονέκτημα την ώρα της επίθεσης

Ήδη στην πιάτσα των ταξί στην Κηφισιά έχουν φτάσει τα πρώτα μηνύματα στα τάμπλετ με την περιγραφή του δολοφόνου.

Οι οδηγοί ταξί έχουν δώσει καταθέσεις και προσπαθούν να βοηθήσουν τους αστυνομικούς στην έρευνα τους, δίνοντας συνέχεια πληροφορίες για τον τρόπο που θα μπορούσαν να τον εντοπίσουν.

Φαίνεται ότι οι αστυνομικοί ψάχνουν τον δράστη εδώ και αρκετές ημέρες και για να τον εντοπίσουν κάνουν τις ίδιες διαδρομές με τρία εικονικά ταξί που ανήκουν στην ασφάλεια. Αλλά και οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί αντιμετωπίζουν με δυσπιστία τον κάθε πελάτη, φοβούμενοι μήπως είναι τα επόμενα θύματα.

Οι αστυνομικοί εκτός από τις μαρτυρίες, συγκεντρώνουν υλικό από τις κάμερες ασφάλειας και του ηλεκτρικοί σταθμού της Κηφισιάς, εξετάζοντας το ενδεχόμενο ο δράστης να έρχεται από άλλη περιοχή, χρησιμοποιώντας το τρένο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top