ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: Είμαστε σε άθλια κατάσταση! Βοηθείστε να βρεθεί ο μανιακός- ΚΡΑΥΓΗ απόγνωσης από τη γυναίκα του ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ταξιτζή

Συγκλονίζει με τα λόγια της

ΜΟΝΟ ΣΤΟ star.gr: Η σύζυγος του αδικοχαμένου ταξιτζή που

Τρόμος επικρατεί στις πιάτσες των ταξί, μετά τη δολοφονία του άτυχου 52χρονου οδηγού ταξί, Γιώργου Δεκαβάλλα, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο δράστης, ο «μανιακός δολοφόνος», όπως τον χαρακτηρίζει η αστυνομία, τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον στο κεφάλι, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη, στην Κηφισιά.

Ο οδηγός ταξί ζούσε στη Νέα Ιωνία με τη γυναίκα του  και τον μοναχογιό τους, 26 ετών, το στολίδι τους. Για τις σπουδές του γιου του αλλά και για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά του, ο 52χρονος δούλευε νύχτα στο ταξί, περίπου τους τελευταίους 6 μήνες. Δουλειά σκληρή κι επικίνδυνη.

Το star.gr επικοινώνησε με τη σύζυγο του. Συντετριμμένη, με ραγισμένη φωνή, δεν είναι δύσκολο να σχηματίσεις την εικόνα της στο μυαλό σου.

«Δεν έχω να πω τίποτα» λέει η γυναίκα και η φωνή της τρέμει. «Δεν γνωρίζω κάτι νεότερο για την υπόθεση» υποστηρίζει. Συμπληρώνει ότι η αστυνομία δεν αφήνει να αποκαλυφθούν τα πορίσματα των ερευνών της.

Όσοι γνώριζαν τον 52χρονο, μιλούν για έναν υπέροχο άνθρωπο, ήσυχο, ευγενικό, που φρόντιζε πάνω απ’ όλα το σπίτι του. Ακριβώς αυτή την εικόνα επιβεβαιώνει και η σύζυγός του.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση και δεν είμαστε άνθρωποι που βγαίνουν στις κάμερες» λέει σπαρακτικά.

Η γυναίκα ολοκληρώνει τα όσα είχε να πει με τον πιο συγκλονιστικό τρόπο: «Αν θέλετε να βοηθήσετε, βοηθήστε να βρεθεί αυτός ο μανιακός, που σκοτώνει κόσμο, να γλιτώσει κάποιος άλλος».

Νωρίτερα ο γιος της οικογένειας δήλωσε στις κάμερες ότι δεν θέλει να πει τίποτα για την υπόθεση.  

 

Μαρία Ανδρικάκη

m.andrikaki@star.gr

 

 

Διαβάστε επίσης:

ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΣΕ και ζήταγε βοήθεια από τον SERIAL KILLER των ταξιτζήδων! Μαρτυρία ΦΩΤΙΑ στο star.gr

Άδεια το βράδυ η πιάτσα ταξί της Κηφισιάς- Τι λένε τα στοιχεία της αστυνομίας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top