Στα… παιχνίδια βρίσκει παρηγορά ο ιδιοκτήτης των Jumbo που έχασε τον γιο του-Τι ζήτησε από τους εργαζόμενους του

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι του οδηγού της Πόρσε Γιώργου Βακάκη

Βακάκης ανακοινώσεις

Παγωμένη η Ελλάδα παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το τραγικό τροχαίο που συνέβη στην Αθηνών - Λαμίας και στοίχισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους, το απόγευμα της Κυριακής.

Όσο οι Έλληνες βλέπουν τις εικόνες του φριχτού τροχαίου δυστυχήματος  που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προβάλλονται στα ΜΜΕ, οι συγγενείς των 4 θυμάτων πενθούν, κλαίνε και αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που τους έχει βρει….

Τουλάχιστον τρία σπίτια έκλεισαν, ενώ ο πόνος για τις οικογένειες της 33χρονης Αποστολίας και του 3χρονου γιου της, και των επιβατών της Πόρσε είναι αβάσταχτος.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 41χρονος πατέρας που έχασε σε μια στιγμή την οικογένεια του και όλο τον κόσμο, όταν η Porsche του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους το απόγευμα της Κυριακής, οδηγώντας στον θάνατο την γυναίκα και το παιδί του, μίλησε την Τρίτη στους δημοσιογράφους για τα πιο δραματικά λεπτά της ζωής του και τον Γολγοθά που θα ζήσει από δω και πέρα…..

H οικογένεια του Απόστολου Βακάκη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, ζήτησε να μεταδοθεί μέσω του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου δήλωσή της για το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Κυριακής.

Απόστολος Βακάκης

Η δήλωσή της έχει ως εξής:

«Ο Θεός μας ζητά να διαχειριστούμε το αδιανόητο και να ζήσουμε με το αφόρητο. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και στις υπόλοιπες οικογένειες και να ευχαριστήσουμε για τη συμπαράσταση όλων στο θρήνο μας για την τραγική πρόωρη απώλεια τριών νέων ανθρώπων και ενός παιδιού.

Οικογένεια Απόστολου Βακάκη»

H ανακοίνωση στους εργαζόμενους

Την ίδια ώρα, ο γνωστός επιχειρηματίας εξέδωσε μία ανακοίνωση προς τους εργαζομένους της εταιρίας του. Ο πατέρας του Γιώργου Βακάκη, που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα, πήγε το πρωί της Τρίτης στη δουλειά, σύμφωνα με πληροφορίες και εξήγησε πως με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να διαχειριστεί τον πόνο του.

«Ο θεός μου ζητάει να διαχειριστώ το αδιανόητο και να σώσω το αφόρητο... Παρακαλώ στις επόμενες επαγγελματικές μας συζητήσεις να μην αναφερθείτε στο συμβάν. Η δουλειά θα με βοηθήσει να το αντιμετωπίσω προς όφελος της οικογένειάς μου», αναφέρει η ανακοίνωση προς τους εργαζόμενους των καταστημάτων παιχνιδιών.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Γιώργου Βακάκη είναι όλοι συγκλονισμένοι. Οι δύο αδερφές του 24χρονου έμαθαν από φιλικά τους πρόσωπα για το ατύχημα, ενώ ο πατέρας του ενημερώθηκε τη στιγμή που βρισκόταν σε σπίτι φίλων του στο Πόρτο Χέλι για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και η μητέρα του (οι γονείς έχουν χωρίσει) στο Λονδίνο. Σοκαρισμένος, ο Απόστολος Βακάκης επέστρεψε άρον-άρον στην Αθήνα… και μετά από ώρες έδωσε εντολή για τις παραπάνω ανακοινώσεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top