Για τα μάτια του κόσμου οι τιμές! Συντάξεις ΝΤΡΟΠΗΣ στους συγγενείς των ηρώων που θυσιάστηκαν στην Κίναρο!

Κλειδωμένο στο υπουργείο εθνικής άμυνας το πόρισμα της πτώσης του Agusta Bell

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από  την τραγωδία στην Κίναρο, όπου τρεις αξιωματικοί έχασαν την ζωή τους, όταν το ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε πάνω στο νησί. Και όμως, η πολιτεία δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων...

Το κράτος, αντί να... αγκαλιάσει την χήρα του Πλοιάρχου του Πολεμικού Ναυτικού, Ελευθέριου Ευαγγέλου, που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος, δεν της δίνει ούτε σύνταξη, με την αιτιολογία ότι αυτή εργάζεται στο δημόσιο, παρέχοντας προσωρινά μόνο μια σύνταξη-ντροπής στην κόρη του αξιωματικού (150 ευρώ).

Εκτός όμως από την σύνταξη της ντροπής που δίνει το κράτος, η οργή ξεχειλίζει για τους συγγενείς, καθώς ως αιτία θανάτου σε επίσημο έγγραφο, όπως είναι το γενικό Λογιστήριο του Κράτους, αναφέρει ότι ο θάνατός τους δεν οφείλεται στην υπηρεσία!!!

Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο Agusta Bell απονηώθηκε από φρεγάτα για νυχτερινή πτήση, στο πλαίσιο της άσκησης του πολεμικού Ναυτικού «Αστραπή»  πέρυσι τον Φεβρουάριο.  Λίγη ώρα αργότερα, το  ελικόπτερο συνετρίβη στη νήσο  Κίναρο.  Νεκροί ήταν οι  τρεις αξιωματικοί Αναστάσιος Τουλίτσης κυβερνήτης, ο Κωνσταντίνος Πανανάς συγκυβερνήτης και ο Ελευθέριος Ευαγγέλου ναυτίλος.

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Οι συγγενείς  που πριν από λίγες ημέρες  συναντήθηκαν με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, ζήτησαν  το πόρισμα για τα αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου στην Κίναρο. Όπως λένε, μέχρι σήμερα δεν έχει  καταστεί εφικτή οποιαδήποτε άλλη επικοινωνία, ώστε να μπορέσουν να μάθουν οι ίδιοι τα αίτια της τραγωδίας στην Κίναρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top