Χαμός και πάλι στο Ωραιόκαστρο για τα προσφυγόπουλα: Δυο άτομα πιάστηκαν στα χέρια έξω από το 1ο Δημοτικό

Έχουν συγκεντρωθεί ακροδεξιοί και αντιεξουσιαστές-Ο ένας φωνάζει συνθήματα στον άλλον

Εικόνες ντροπής σημειώθηκαν για ακόμα μια φορά έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, με αφορμή την άφιξη των προσφυγόπουλων που θα ξεκινήσουν τα μαθήματα τους.

Όπως μεταδίδει το seleo, μέλη της «Πατριωτικής Ένωσης Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου» βρέθηκαν στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου για να διαμαρτυρηθούν κατά της φοίτησης προσφυγόπουλων στο σχολείο. Την ίδια ώρα στο σημείο βρέθηκαν μέλη αντιεξουσιαστικών ομάδων, πραγματοποιώντας αντισυγκέντρωση. 

Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στις φώτο, κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα να πιαστούν 2 άτομα στα χέρια, με τις αστυνομικές δυνάμεις να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Να σημειώσουμε, ότι οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο από τις 11:00 το πρωί. 

Να αναφέρουμε τέλος, πως τέτοιες σκηνές απείρου κάλλους, σημειώθηκαν και την περασμένη Παρασκευή, με αφορμή μια μικρή γιορτή που ετοίμαζαν γονείς και εκπαιδευτικοί στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου, ώστε να υποδεχτούν τα προσφυγόπουλα.

Τα μέλη της ίδιας ακροδεξιάς οργάνωσης, συγκεντρώθηκαν και πάλι έξω από το σχολείο με πανό και ρατσιστικά συνθήματα κατά των παιδιών των προσφύγων, τα οποία δεν δίστασαν να χαρακτηρίσουν «λαθραία».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top