O αδερφός του Παντελίδη μία μέρα πριν το μνημόσυνό του

"Σίγουρα ήταν χαρούμενος κι ελπίζω να μας βλέπει και να χαίρεται κι αυτός"

O Τριαντάφυλλος Παντελίδης, μίλησε για τον αδερφό του Παντελή, σχεδόν ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του.

«Την Κυριακή είναι το μνημόσυνο, πέρασε ένας χρόνος, ήταν μια δύσκολη χρονιά. Μας λείπει πιο πολύ ο Παντελής ως άνθρωπος, ξέρεις, τα απλά, τα καθημερινά πράγματα, τα οποία δεν τα γνωρίζουν πολλοί. Δεν μας λείπει ο τραγουδιστής, μας λείπει ο αδερφός, ο γιος… Αν ζούσε ο Παντελής θα ήταν χαρούμενος με την αγάπη του κόσμου, την οποία δεν πρόλαβε να την καταλάβει.

Σίγουρα ήταν χαρούμενος κι ελπίζω να μας βλέπει και να χαίρεται κι αυτός. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος αγαπάει τον Παντελή και μας στηρίζει, μας βοηθάει, μας έχει αγκαλιάσει και μας νιώθει δικούς του ανθρώπους. Ο κόσμος αγάπησε το απλό παιδί που μπήκε μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και τον ένιωσαν δικό τους παιδί», είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Αποκαλυπτικά ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, ο δικαστικός πραγματογνώμονας και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη, Γιώργος Φιτσιάλος είχε πει: «Στη θέση του συνοδηγού έχουν γίνει πάρα πολλές δειγματοληψίες και σε όλες, το μόνο γενετικό υλικό που ανιχνεύεται είναι του Παντελίδη».

Παράλληλα για τη θέση του οδηγού ο κ. Φιτσιάλος είχε σημειώσει ότι από τις δειγματοληψίες που έγιναν, βρέθηκε DNA και δεύτερου ατόμου εκτός από εκείνο του Παντελή Παντελίδη. 

Τόνισε επίσης πως στο τιμόνι έγιναν συνολικά 7 δειγματοληψίες, οι 5 από τις οποίες είχαν αίμα. «Αυτό δεν μας δίνει κάποια πληροφορία για το ποιος οδηγούσε το όχημα δεδομένου ότι το αίμα εναποτίθεται μεταγενέστερα του ατυχήματος».

Στις άλλες δύο δειγματοληψίες εκτός του DNA του Παντελίδη βρέθηκε και άλλου ατόμου που όπως όμως είπε μπορεί να είναι υλικό προγενέστερο του ατυχήματος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top