Αυτό είναι το δεύτερο υπόμνημα του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας – Ποιους κατονομάζει

Ο γνωστός ποινικολόγος και πρώην βουλευτής και ο «Χάρης»

To δεύτερο υπόμνημα του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη, φέρνει στο φως αποκλειστικά η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης, κατονομομάζει σε αυτό πολύ γνωστό δικηγόρο, ποινικολόγο και πρώην βουλευτή τον οποίο εμπλέκει στη δολοφονία και τον παρουσιάζει ως ηθικό αυτουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατονομάζει πασίγνωστο δικηγόρο και δύο αστυνομικούς ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη

Αποκλειστικά στο STAR ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη: «Θέλανε από την αρχή να τη σκοτώσουν την κοπέλα»

Μάλιστα μιλά και για τον συνεργάτη του δικηγόρου, τον Χάρη, ο οποίος υποστηρίζει πως είναι υπάλληλος του Μεταγωγών και πως το «Χάρης» είναι ψευδώνυμο και όχι πραγματικό όνομα.

«Με όλο τον σεβασμό προς τον κύριο Ανακριτή. Η διαρροή προς τα κανάλια έγινε. Το έμαθα χθες. Προέχει η δική σας ενημέρωση. Αφεντικό της εγκληματικής οργάνωσης είναι ο δικηγόρος […]. Εντολέας, επιλοχίας και πρωτοπαλίκαρο. Ο Χάρης είναι υπάλληλος του Μεταγωγών και ο δεύτερος συνεργάτης του στην Πέτρου Ράλλη. Ήξεραν τη μεταγωγή μου και με περίμεναν. Ήθελαν να φανεί σαν αυτοκτονία μέσα στην κλούβα. Με την κάψουλα που μου έδωσαν μετά το βίντεο που τράβηξαν. Ο Χάρης είναι ψευδώνυμο. Ο άλλος ξεχωρίζει από τον σωματότυπο. Τώρα θα διαθέσουν χρήματα για άλλοθι όπως μπορούν. Για να καλυφθούν, να σβήσουν και το βίντεο», αναφέρει στο δεύτερο υπόμνημά του ο Μανώλης Σοροπίδης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top