Κάλυμνος: Ποια στοιχεία ενισχύουν τις αμφιβολίες των γονιών του φοιτητή που βρέθηκε νεκρός

Ανοίγει ξανά η υπόθεση – Δόθηκε το «πράσινο φως» για νέα νεκροψία-νεκροτομή

Τέλος στο δράμα της οικογένειας Χατζηπαύλου δίνει ο Αντιεισαγγελέας Δωδεκανήσου, ανάβοντας «πράσινο» φως για τη διενέργεια δεύτερης νεκροψίας νεκροτομής στη σορό του άτυχου φοιτητή , ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο.

«Όντως θα γίνει, αλλά θα σας παρακαλέσω πάρα πολύ, με όλο το σεβασμό στο πρόσωπό σας επειδή δεσμευόμαστε, είναι εντολή ρητή και κατηγορηματική από όλες τις αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση αυτή, δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτή τη στιγμή παραπάνω» δήλωσε στο Star ο νονός του άτυχου φοιτητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ραγδαίες εξελίξεις με τον φοιτητή στην Κάλυμνο: Δεκτό το αίτημα για δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση

Ανατροπή στην υπόθεση του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο - Αποκλειστικές πληροφορίες STAR

Μήνυση κατ’ αγνώστων κατέθεσαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

Θάνατος φοιτητή στην Κάλυμνο: Μυστήριο με τα παπούτσια που βρέθηκαν σε άλλο σημείο και τελικά δεν ήταν δικά του

Το δρόμο των...απαντήσεων στα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια,  από την πρώτη στιγμή της...τραγικής είδησης θανάτου του Νικόλα, ανοίγει πλέον η δυνατότητα διενέργειας μιας δεύτερης ιατροδικαστικής εξέτασης.

«Ο χώρος που βρέθηκε το παιδί, ήταν ένας χώρος προσβάσιμος σε όλους και σίγουρα είχαν περάσει από κει  και είχαν ψάξει εκεί πάρα πολλοί άνθρωποι και έχουν καταθέσει. Δεύτερον ο χώρος που αρχικώς λέγεται 30 μέτρα πάνω από εκεί που βρέθηκε το παιδί, δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να μείνει πέντε μέρες εκεί, γιατί δεν υπάρχει αυτό που λέμε η δυνατότητα να κρατηθεί το σώμα στο χώρο αυτό πέντε μέρες» τόνισε ο Γιάννης Γλύκας, συνήγορος της οικογένειας του φοιτητή.

Στο αίτημά τους προς τον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου οι γονείς του φοιτητή καταγράφουν ένα προς ένα όλα τα στοιχεία που ενισχύουν τις αμφιβολίες τους:

«Βρέθηκαν πανομοιότυπα παπούτσια με τα παπούτσια του παιδιού μας, πεταμένα σε άλλο μέρος, σε απόσταση 22 χλμ. περιμετρικά, τα οποία όμως δεν ήταν του παιδιού μας, γεγονός που μας οδηγεί σε υπόνοιες σκηνοθεσίας εκ μέρους κάποιου για να αποπροσανατολιστούν οι έρευνες», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

«Το παιδί δεν είχε αναρριχητικές ανησυχίες. Δεν το είχε ξανακάνει, δεν ήξερε το χώρο και πολύ βασικό δεν θα μπορούσε χωρίς υποδομή να φτάσει τόσο ψηλά» προσθέτει ο Γιάννης Γλύκας.

Η δεύτερη νεκροψία νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί από τριμελή επιτροπή του Πανεπιστημίου Αθηνών, παρουσία τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top