Κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας; Το αντικείμενο που έχει στα χέρια της η αστυνομία

Κατάθεση κλειδί από μάρτυρα για όσα συνέβησαν στο Β΄ Νεκροταφείο

Για ένα πάρα πολύ σημαντικό αντικείμενο που έχει στα χέρια της η αστυνομία και ενδεχομένως θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο, έκανε λόγο η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας, Γ. Παναγοπούλου.

Από χθες διέρρευσε η πληροφορία ότι άτομο κατέθεσε στις αρχές ένα αντικείμενο, που σύμφωνα με την κυρία Παναγοπούλου είναι εξαιρετικά σημαντικό, κατά την εκτίμηση των αστυνομικών.

Διαβάστε επίσης: «Κλειδί» οδηγός συρμού των ΗΣΑΠ για τη δολοφονία της Δώρας

Ζευγάρι δολοφόνων αναζητούν οι αστυνομικοί για τον φόνο της Δώρας

Το σενάριο για δύο δολοφόνους της Δώρας εξετάζει η EΛ.ΑΣ.

Η μαρτυρία που ρίχνει "φως" στη δολοφονία της Δώρας: Τι είδε ο οδηγός του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η δικηγόρος της οικογένειας της Δώρας τόνισε ότι το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με μια μαρτυρία που έχουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμα και στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Η κυρία Παναγοπούλου, αρνήθηκε να αποκαλύψει το παραμικρό για το αντικείμενο αυτό, αν δηλαδή είναι το πορτοφόλι ή η τσάντα της Δώρας ή κάτι άλλο, επεσήμανε όμως ότι τις τελευταίες 24 ώρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Το σενάριο που θεωρούν πιο πιθανό οι αστυνομικοί είναι αυτό της ληστείας, όμως οι 14 μαχαιριές που έφερε στο σώμα της η 32χρονη περιπλέκουν την υπόθεση.

Μετά από τη συγκεκριμένη κατάθεση και το αντικείμενο που κατατέθηκε στην αστυνομία, φαίνεται ότι η αστυνομία αρχίζει να προσανατολίζεται προς μία κατεύθυνση, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι εικόνες που έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του νεκροταφείου, αλλά και των καταστημάτων που βρίσκονται κοντά σε αυτό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top