Οι Αρχές δεν αποκλείουν ο μανιακός που σκότωσε την Αγραφιώτου, να δολοφόνησε και την Δώρα

Τα κοινά στοιχεία που είχαν οι δυο γυναίκες - Νέα ενημέρωση 28-10-2017 16:45

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε νεκρή σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, πριν από ενάμιση χρόνο. Κάποια κοινά σημεία στη δολοφονία της συνταξιούχου και της άτυχης Δώρας, έχουν εγείρει υποψίες ότι ίσως πρόκειται για τον ίδιο δράστη.

Πρόκειται για δύο απλές γυναίκες που δολοφονήθηκαν άγρια: Μια 32χρονη και μια 69χρονη που έχασαν τη ζωή τους σε μέρη που δεν μπορούσε να φανταστεί ανθρώπινος νους.

Τον Μάιο του 2016 η 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου βρέθηκε νεκρή και σε προχωρημένη σήψη στο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι. Από τότε μέχρι σήμερα ο δολοφόνος είναι άφαντος.

Ποια είναι όμως τα κοινά σημεία των δύο εγκλημάτων;

Επρόκειτο για δύο γυναίκες που είχαν συγκεκριμένες συνήθειες που τηρούσαν κατά γράμμα. Η Αγραφιώτου συγκεκριμένες μέρες της εβδομάδας, πάντα αργά το απόγευμα πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και πάρκαρε το αυτοκίνητο της στο υπόγειο πάρκινγκ και ποτέ έξω από αυτό.

Από την άλλη πλευρά η Δώρα, τον τελευταίο καιρό επισκεπτόταν το νεκροταφείο πάντα μετά τις 5 απόγευμα που μάλιστα δεν είχε και πολύ κόσμο, ενώ και οι δύο γυναίκες δολοφονήθηκαν με απίστευτη αγριότητα.

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά» σύμφωνα με την αστυνομία. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα, όταν ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος.

 

Δείτε περισσότερα στο video.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top