Συνδέεται η δολοφονία της Δώρας στο νεκροταφείο με την δολοφονία της Αγραφιώτου στο υπόγειο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ;

Τι εξηγεί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης

Την ώρα που τα ερωτήματα για την άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη στο Β΄Νεκροταφείο είναι πολλά και αναπάντητα, δημοσιεύματα συνδέουν το άγριο έγκλημα της νεαρής εφοριακού που δέχτηκε 14 μαχαιριές, με τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου σε υπόγειο πάρκινγκ, η οποία μέχρι και σήμερα παραμένει ανεξιχνίαστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της Δώρας - Πρόκειται για μανιακό δολοφόνο;

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης (ο οποίος και είχε ασχοληθεί με την υπόθεση Αγραφιώτου), «υπάρχει μια διαφορά. Στο έγκλημα της Αγραφιώτου όπως μέχρι στιγμής φαίνεται, υπήρχε το ερωτικό στοιχείο. Την είχαν γδύσει. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Τίποτα όμως δεν αποκλείεται. Θα πρέπει να πούμε ότι ο μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας σε αυτά τα εγκλήματα είναι όταν ο δράστης δεν είναι σεσημασμένος αλλά άγνωστος τελείως. Όταν είναι δηλαδή ένας ναρκομανής, ένας διαστροφικός, ο οποίος όμως δεν έχει δώσει δείγματα για να γνωρίζει η αστυνομία ή ο περίγυρος και να μπορεί κάποιος να καταθέσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις ΣΟΚ για την στυγερή δολοφονία της Αγραφιώτου-Ο δράστης ήξερε καλά το κτίριο

Για να καταλήξει λέγοντας πως «η κυρία Αγραφιώτου ήταν ένα αξιοπρεπέστατο άτομο που είχε αφοσιωθεί στη μητέρα της, σοβαρή καθ΄όλα, δεν έδινε δικαίωμα σε κανέναν για τίποτα. Το μόνο της πάθος ήταν να προσέχει τη μητέρα της, μην πάθει κάτι η μητέρα της».

 

Δείτε περισσότερα στο video.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top