Έγκλημα πάθους η δολοφονία του 41χρονου στο Περιστέρι; Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σπαζοκεφαλιά η υπόθεση για την αστυνομία

Έγκλημα πάθους το έγκλημα στο Περιστέρι

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην αστυνομία όσον αφορά στη στυγερή δολοφονία του 41χρονου στο Περιστέρι, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σάββατο από την αδελφή του, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι πρόκειται είτε για έγκλημα πάθους, είτε για εκδίκηση.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε άγρια με 29 μαχαιριές, γεγονός που οδηγεί τους έμπειρους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι το έγκλημα αυτό είναι προσωπικό, είναι ένα έγκλημα πάθους.

Το θύμα, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές και σύμφωνα με το περιβάλλον του ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος που δεν είχε δώσει δικαιώματα φαίνεται να γνώριζε το δολοφόνο του, αφού του άνοιξε την πόρτα, μιας και δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης.

Αυτό που προβληματίζει τις αρχές είναι το γεγονός ότι το σπίτι του 41χρονου ήταν αναστατωμένο και έλειπαν το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο. Και τα δύο θα μπορούσαν να είναι η λεία σε περίπτωση που πρόκειται για ληστεία, όμως και πάλι δεν δικαιολογείται ο αριθμός των μαχαιριών που δέχθηκε το θύμα.

Αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι ίσως από το πορτοφόλι και το κινητό οι αρχές να κατέληγαν στην ταυτότητα του δράστη και ίσως γι’ αυτό τα εξαφάνισε. Οι έρευνες συνεχίζονται και αξιοποιούνται όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στα χέρια των αστυνομικών.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top