Αυτό είναι το θύμα του 39χρονου Παραολυμπιονίκη! Πόζαρε με όπλα στο Facebook-ΔΕΙΤΕ τις επίμαχες φωτο

ΔΕΙΤΕ τις φωτο που σημαδεύει

Αυτό είναι το θύμα του 39χρονου Ολυμπιονίκη

O  Mάριος Λουκόπουλος είναι ο 47χρονος που δολοφονήθηκε από τον 39χρονο Παραολυμπιονίκη κολύμβησης στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί ο δεύτερος στο Μοσχάτο.

 

 

Το star.gr έψαξε και βρήκε το προφίλ του θύματος στο facebook, ο οποίος όπως αποκαλύψαμε, είναι ο γιος ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην περιοχή του Νέου Φαλήρου.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες ο άτυχος Λουκόπουλος, είχε μεγάλη αγάπη για τα όπλα καθώς ήταν γενικός γραμματέας στην εταιρεία Βεληνεκές Αθλητικός Σκοπευτικός Σύλλογος.

Σε πολλές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει, φαίνεται να ποζάρει με όπλα.

 

Η τελευταία δημόσια ανάρτησή του ήταν χθες στις 12 και μισή το μεσημέρι, όταν τίποτα ακόμα δεν προμήνυε το κακό που θα γινόταν λίγες ώρες μετά.

Είναι η ακόλουθη:

Το βράδυ της Πέμπτης ο 47χρονος, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δράστης, μπούκαρε στο προποτζίδικο του 39χρονου με όπλο. Ακολούθησε άγριος τσακωμός το όπλο εκπυρσοκρότησε, -σύμφωνα πάντα με τον Παραολυμπιονίκη- και μόλις ο 39χρονος είδε το θύμα ξαπλωμένο το πυροβόλησε άλλες τρεις φορές. Στη συνέχεια με το όπλο στα χέρια πήγε σπίτι του όπου λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς.

Αιτία του τσακωμού ήταν το γεγονός ότι ο Παραολυμπιονίκης διατηρούσε σχέση με την εν διαστάσει σύζυγο του θύματος.

Όλοι στην γειτονιά όπου ο δράστης διατηρει πρακτορείο ΟΠΑΠ, μιλούν στο star.gr με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Κάνουν λόγο για ένα ευγενικό και σοβαρό παιδί που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα.

Ο δράστης:

Ρεποτάζ: Μαρία Κυπραίου

Email: mkipreou@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top