ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΦΩΤΙΑ στο star.gr-ΑΥΤΟΣ είναι ο Παραολυμπιονίκης που ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ 47χρονο στο Μοσχάτο

Ποιο ήταν το θύμα-Πρώτη ανάρτηση:24-03-2017 10:42

Σε κατάσταση σοκ είναι οι κάτοικοι του Μοσχάτου που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, το καμάρι τους που διατηρεί πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχή, έβαψε τα χέρια του με αίμα, σκοτώνοντας το βράδυ της Πέμπτης έναν 47χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, το θύμα δεν ήταν υπάλληλος του 39χρονου όπως αρχικά λεγόταν αλλά εν διαστάσει σύζυγος της κοπέλας με την οποία είχε συνάψει σχέση ο Παραολυμπιονίκης. Mάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του star.gr αναφέρουν πως το θύμα είναι γιος ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Μοσχάτο.

Τι ομολόγησε ο Παραολυμπιονίκης

Όλα έγιναν όταν ο 47χρονος κρατώντας όπλο, εισέβαλε το βράδυ της Πέμπτης στο προποτζίδικο. Οι δύο άντρες λογομάχησαν και πιάστηκαν στα χέρια. Πάλεψαν ώσπου κάποια στιγμή το όπλο εκπυρσοκρότησε τραυματίζοντας τον 47χρονο.

Όταν ο 39χρονος τον είδε πεσμένο κάτω, πήρε το όπλο και τον πυροβόλησε τρεις φορές. Έπειτα κρατώντας το όπλο πήγε σπίτι του, όπου λίγο αργότερα τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που γνώριζαν τον δράστη στο star.gr

Κάτοικοι της περιοχής που γνώριζαν τον Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης μίλησαν στο star.gr, δηλώνοντας συγκλονισμένοι.

«Toν …. τον ήξερα. Γιατί είναι από την περιοχή. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί. Όλοι έχουν μείνει άφωνοι. Ποτέ δεν ξέρεις τελικά πώς μπορεί να σου τα φέρει η ζωή. Από ένα τροχαίο που είχε σε μικρή ηλικία έμεινε ανάπηρος από όσο ξέρω. Ήταν πολύ ήσυχο παιδί, δεν είχε προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στη γειτονιά», λέει μια κυρία (δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί το όνομά της) που διατηρεί καφέ πολύ κοντά στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του δράστη.

«Τον …, τον γνώριζα. Ήταν το καλύτερο παιδί. Χαμηλών τόνων και ευγενέστατος. Πάντα μιλούσε στον πληθυντικό. Ποιος ξέρει τι έγινε; Η κακιά η ώρα», λέει στο star.gr o κύριος Σπύρος, κάτοικος της περιοχής προσθέτοντας: «Πήγαινα στο πρακτορείο του κάθε Κυριακή. Τελευταία φορά που τον είδα, ήταν πριν 5 ημέρες. Ήταν μια χαρά, δεν τον είδα ανήσυχο. Δεν είχα παρατηρήσει να έχει κάποιον άλλον να δουλεύει στο κατάστημα. Παλιότερα είχε έναν ο οποίος έφυγε. Πριν από 2-3 μήνες έβλεπα στο πρακτορείο μια κοπέλα που τον βοηθούσε.

Ο δράστης έμενε με την μητέρα του γιατί οι γονείς του είναι διαζευγμένοι. Έχει και έναν αδερφό μικρότερο.  Πιο παλιά πήγαινε και ο πατέρας του στο πρακτορείο και τον βοηθούσε όπως και ο αδερφός του. Είμαστε σοκαρισμένοι. Ήταν ακέραιος χαρακτήρας».

 

Ρεπορτάζ: Μαρία Κυπραίου

Email: mkipreou@star.gr

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top