Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Μεσσήνη: Τι εκμυστηρεύτηκε ο παιδοκτόνος στον κουμπάρο του λίγο πριν την αποτρόπαιη πράξη

Κηδεύτηκε ο 59χρονος - Φέρεται να έπαιρνε χάπια για την κατάθλιψη

Νέα στοιχεία βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία στην Μεσσήνη, όπου ένας 59χρονος σκότωσε την 10χρονη κόρη του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Φίλοι και συγγενείς του  αυτόχειρα κάνουν λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, ενώ λένε πως πάλευε με τις τύψεις του, από το θάνατο της συζύγου του και μετά.

Την ίδια ώρα, ο κουμπάρος του αποκαλύπτει στο STAR έπαιρνε χάπια για την κατάθλιψη αλλά μετά τα έκοψε.

«Μου εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν χάλια με τα οικονομικά του και ότι  οι σχέσεις με τα κουνιάδια του δεν ήταν οι καλύτερες. Μου είπε ότι θέλουν να μου πάρουν το παιδί» τονίζει.

«Αγαπούσε πάρα πολύ το παιδί του, Μπορεί να το πήρε μαζί του από υπερβολική αγάπη. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει» λέει ο ίδιος.

Χωρίς να πραγματοποιηθεί εξόδιος ακολουθία, αλλά μόνο τρισάγιο κηδεύτηκε ο 59χρονος αυτόχειρας στο κοιμητήριο Μεσσήνης το Σάββατο, παρουσία ελάχιστων φίλων και γειτόνων του, ενώ δεν παραβρέθηκε κανείς από τους συγγενείς της συζύγου του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top