Cook Beef: Οι κορυφαίοι σεφ φτιάχνουν φριτάτα

H εκπομπή προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 18:30

Στην εξοχή μαγείρεψαν οι  Nίκος Θωμάς, Σταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής και Χρήστος Γλωσσίδης.  Οι κορυφαίοι σεφ που βρέθηκαν στη  φάρμα με τις χήνες έφτιαξαν φριτάτα και έδειξαν στους τηλεθεατές της εκπομπής «Cook Beef» πώς να τη φτιάξουν στην κουζίνα τους.

Cook Beef: Πώς να γίνεις δημιουργικός με το φαγητό της προηγούμενης μέρας

Τα υλικά της πεντανόστιμης φριτάτας

Υλικά

8 αυγά
½ μπρόκολο
1 μικρό πράσο (το άσπρο κομμάτι)
1 φρέσκο κρεμμύδι
3 ρίζες σπανάκι
1 κλωνάρι ρίγανη
100 gr γραβιέρα
50 gr πατατάκια
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι

Cook Beef: Δείτε backstage φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο

Εκτέλεση συνταγής

Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και προσθέτουμε με τη σειρά ψιλοκομμένα το μπρόκολο, το πράσο και το φρέσκο κρεμμύδι. Ανακατεύουμε απαλά μέχρι να μαλακώσουν και στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι. Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και αλατοπιπερώνουμε. Περιχύνουμε τα αυγά στο τηγάνι μέχρι να καλύψουμε όλη την επιφάνεια και ανακατεύουμε ελαφρά. Μόλις αρχίσει να ψήνεται το αυγό προσθέτουμε τα πατατάκια παντού και καπακώνουμε ώστε να ψηθεί το αυγό από τους υδρατμούς χωρίς να σπάσει. Λίγο πριν ψηθεί προσθέτουμε τη γραβιέρα και τη ρίγανη και κλείνουμε το καπάκι για άλλα 2 λεπτά. Σερβίρουμε αναποδογυρίζοντας την ομελέτα ώστε το ξεροψημένο τμήμα να είναι από πάνω.

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Cook Beef» εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top