Η Εύα Παρακεντάκη μας φτιάχνει τσιπουρομεζέδες

Δείτε πώς να τους ετοιμάσετε

Μία ωραία ιδέα για το τι να ετοιμάσουμε  το σαββατοκύριακο  έδωσε η Εύα Παραντετάκη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η σεφ έφτιαξε τσιπουρομεζέδες και έδωσε αναλυτικά τη συνταγή στις τηλεθεάτριες του Star.

Κεφτέδες σε σουβλάκι από την Εύα Παρακεντάκη

Υλικά για το σπετσοφάι

 2 μοσχαρίσια λουκάνικα, 2 πιπεριές κέρατα, 1 κ.σ. πελτέ, 1 ντομάτα τριμμένη, 1 σκελίδα σκόρδο, ρίγανη, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, 100 γρ. κεφαλοτύρι.

Υλικά για τη φέτα με ντομάτα

1 κομμάτι φέτα, 1 ντομάτα, μπούκοβο, ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι φρέσκο.

Υλικά για το πικάντικο γαυράκι:

1/4 γαύρο, πιπεριά καυτερή, δυόσμο φρέσκο, ρίγανη ξερή.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top