Μία ωραία ιδέα για το τι να ετοιμάσουμε το σαββατοκύριακο έδωσε η Εύα Παραντετάκη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η σεφ έφτιαξε τσιπουρομεζέδες και έδωσε αναλυτικά τη συνταγή στις τηλεθεάτριες του Star.
Υλικά για το σπετσοφάι
2 μοσχαρίσια λουκάνικα, 2 πιπεριές κέρατα, 1 κ.σ. πελτέ, 1 ντομάτα τριμμένη, 1 σκελίδα σκόρδο, ρίγανη, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, 100 γρ. κεφαλοτύρι.
Υλικά για τη φέτα με ντομάτα
1 κομμάτι φέτα, 1 ντομάτα, μπούκοβο, ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι φρέσκο.
Υλικά για το πικάντικο γαυράκι:
1/4 γαύρο, πιπεριά καυτερή, δυόσμο φρέσκο, ρίγανη ξερή.
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.