Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης και έφτιαξε γαλατόπιτα με σάλτσα καραμέλας γάλακτος.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Υλικά:
- 1200 γρ. γάλα πλήρες
- 220 γρ. ζάχαρη
- 100 γρ. σιμιγδάλι ψιλό
- 30 γρ. κορν φλάουρ
- 3 αυγά
- 80 γρ. βούτυρο
- ξύσμα από 1 πορτοκαλί
Για την καραμέλα γάλακτος:
- 150 γρ. ζάχαρη
- 150 γρ. κρέμα γάλακτος
- 25 γρ. βούτυρο
- 1 κ.γ. κανέλα
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.