Φτιάξτε μόνοι σας το πιο light και νόστιμο παστίτσιο λαχανικών

Ο Δημήτρης Μπέλλος δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία

Ένα light παστίτσιο λαχανικών έφτιαξε το πρωί της Πέμπτης ο Δημήτρης Μπέλλος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Γεμιστές τομάτες με κιμά, πλιγούρι και σάλτσα φέτας βασιλικού

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef 4 έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

O Σταύρος Βαρθαλίτης φτιάχνει μοσχαράκι με μελιτζανοσαλάτα


Υλικά 

500 γραμμάρια πένες ολικής άλεσης
3 αυγά
200 γραμμάρια τυρί με χαμηλά λιπαρά τριμμένο
1 φλ. Ελαιόλαδο
Μαϊντανό
10 φύλλα δυόσμο
Χυμό από ένα λεμόνι
Φρυγανιά τριμμένη
Τυρί τριμμένο
Αλάτι-πιπέρι

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top