Τώρα που ο καιρός έφτιαξε ποια επιλογή είναι καλύτερη από ένα παγωτό; Αυτό σκέφτηκε και ο Λάμπρος Βακιάρος και έδωσε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» την υπέροχη συνταγή του.
Ο σεφ έδειξε όπως κάθε φορά βήμα-βήμα όλη τη διαδικασία.
Υλικά
Για την αλατισμένη σάλτσα καραμέλας-βουτύρου
• 240 γρ. καστανή ζάχαρη
• 240 γρ. κρέμα γάλακτος
• 30 γρ. αμαρέτο ή ουίσκι
• 120 γρ. αγελαδινό βούτυρο
• 2 γρ. αλάτι
Για τα καραμελωμένα φουντούκια
• 150 γρ. φουντούκια
• 120 γρ. καστανή ζάχαρη
Για τη βάση παγωτού
• 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
• 400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
• 1 ξυλάκι βανίλιας
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.