Aφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας και Stir Fry κινόα με λαχανικά

Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Ένα υγιεινό και συνάμα νόστιμο γεύμα ετοίμασε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης για τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μπιφτέκια γαλοπούλας με πουρέ γλυκοπατάτας και καπνιστή BBQ

Aφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας και Stir Fry κινόα με λαχανικά

Ο σεφ έφτιαξε μπιφτέκια γαλοπούλας τα οποία συνόδευσε με σαλάτα κινόα με λαχανικά.

Mπιφτέκια γεμιστά με πατάτες φούρνου

Aφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας και Stir Fry κινόα με λαχανικά

Υλικά

Για τα μπιφτέκια

•    1 κιλό κιμά γαλοπούλας
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    250 γρ. κρεμμύδι
•    1 σκελίδα σκόρδο
•    50 γρ. + 3 κ.σ. φρυγανιά
•    120 γρ. + 45 γρ. γάλα
•    20 γρ. γλυκιά πάπρικα
•    40 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    10 γρ. αλάτι
•    Πιπέρι
 
Για το Stir Fry κινόας με λαχανικά

•    170 γρ. κινόα
•    45 – 60 γρ. ελαιόλαδο
•    1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    2 καρότα (ψιλοκομμένα)
•    1 κόκκινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
•    1/2 κεφάλι μπρόκολο (κομμένο σε μικρές τούφες)
•    80 γρ. κούπα καλαμπόκι (βρασμένο)
•    80 γρ. σάλτσα σόγιας
•    Ξύσμα από 1 λάιμ ή λεμόνι


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top