Aφράτα μπιφτέκια γαλοπούλας και Stir Fry κινόα με λαχανικά

Δείτε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Ένα υγιεινό και συνάμα νόστιμο γεύμα ετοίμασε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης για τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Μπιφτέκια γαλοπούλας με πουρέ γλυκοπατάτας και καπνιστή BBQ

Ο σεφ έφτιαξε μπιφτέκια γαλοπούλας τα οποία συνόδευσε με σαλάτα κινόα με λαχανικά.

Mπιφτέκια γεμιστά με πατάτες φούρνου

Υλικά

Για τα μπιφτέκια

•    1 κιλό κιμά γαλοπούλας
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    250 γρ. κρεμμύδι
•    1 σκελίδα σκόρδο
•    50 γρ. + 3 κ.σ. φρυγανιά
•    120 γρ. + 45 γρ. γάλα
•    20 γρ. γλυκιά πάπρικα
•    40 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
•    10 γρ. αλάτι
•    Πιπέρι
 
Για το Stir Fry κινόας με λαχανικά

•    170 γρ. κινόα
•    45 – 60 γρ. ελαιόλαδο
•    1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    2 καρότα (ψιλοκομμένα)
•    1 κόκκινη πιπεριά (ψιλοκομμένη)
•    1/2 κεφάλι μπρόκολο (κομμένο σε μικρές τούφες)
•    80 γρ. κούπα καλαμπόκι (βρασμένο)
•    80 γρ. σάλτσα σόγιας
•    Ξύσμα από 1 λάιμ ή λεμόνι


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή  «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top