Μία ωραία ιδέα για το τι μπορούμε να μαγειρέψουμε έδωσε ο Λάμπρος Βακιάρος.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έφτιαξε χταπόδι στιφάδο με κρεμώδη φάβα δείχνοντας βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
Για το χταπόδι
• 1.5 κιλό χταπόδι (καθαρισμένο σε πλοκάμια)
• 45 γρ. ελαιόλαδο
• 800 γρ. κρεμμυδάκια (καθαρισμένα για στιφάδο)
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 120 γρ. σόγια
• 80 γρ. μέλι
• 1/2 στικ κανέλας
• 3 φύλλα δάφνης
• 1/3 κούπας καπαρόφυλλα
Σούπα αποτοξίνωσης με μανιτάρια τζίντζερ και φρέσκα μυρωδικά
Για τη φάβα
• 500 γρ. φάβα
• 250 γρ. κρεμμύδι
• 1 φύλλο δάφνης
• 120 γρ. ελαιόλαδο
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.