Moσχαρίσιο κότσι με βελούδινο πουρέ πατάτας

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας. 

Ο σεφ έφτιαξε μοσχαρίσιο κότσι με βελούδινο πουρέ πατάτας και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά
•    4 – 5 φέτες osobuco (μοσχαρίσο κότσι)
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    250 γρ. κρεμμύδι (κομμένο στα 8)
•    120 γρ. καρότα (χοντροκομμένα)
•    300 γρ. πράσα (κομμένα σε ροδέλες)
•    750 γρ. κόκκινο κρασί
•    4 – 5 φύλλα δάφνης
•    8 γρ. κόκκους πιπεριού
•    750 γρ. ζωμό κοτόπουλου
•    Bούτυρο για το δέσιμο της σάλτσας
 

Πεντανόστιμο μoσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια Porto Bello και καπνιστό τυρί


Για τον πουρέ πατάτας
•    2 κιλά πατάτες (καθαρισμένες και κομμένες σε μικρούς κύβους)
•    1 λίτρο γάλα
•    200 γρ. βούτυρο αγελαδινό
•    Αλάτι – πιπέρι
•    Σχοινόπρασο ή φρ. κρεμμύδι για το γαρνίρισμα


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top