Πεντανόστιμο μoσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια Porto Bello και καπνιστό τυρί

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και… άνοιξε την όρεξη των τηλεθεατών φτιάχνοντας μοσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια porto bello και καπνιστό τυρί.

Ψαρονέφρι τύπου Wellington με πατάτες, μαρμελάδα τομάτας και σαλάτα

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Το μυστικό για να φτιάξεις υπέροχα μακαρόνια με κιμά

Υλικά

•    1.2 κλ. μοσχάρι χτένι (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
•    45 γρ. ελαιόλαδο
•    180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    3 σκελιδες σκόρδο (ολόκληρες)
•    30 γρ. πελτέ τομάτας
•    8 γρ. αλεύρι
•    240 γρ. κόκκινο κρασί
•    500 γρ. σάλτσα τομάτας
•    480 γρ. ζωμό λαχανικών
•    6 – 8 μανιτάρια πόρτο μπέλο
•    3 – 4 κλωναράκια δενδρολίβανο
•    Aλάτι και πιπέρι
•    Αλεύρι και νερό για τη ζύμη
•    300 γρ. καπνιστό τυρί (κομμένο σε κύβους)
 

Δείτε ολοκληρη την εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top