Πεντανόστιμο μoσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια Porto Bello και καπνιστό τυρί

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και… άνοιξε την όρεξη των τηλεθεατών φτιάχνοντας μοσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια porto bello και καπνιστό τυρί.

Ψαρονέφρι τύπου Wellington με πατάτες, μαρμελάδα τομάτας και σαλάτα

Πεντανόστιμο μoσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια Porto Bello και καπνιστό τυρί

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Το μυστικό για να φτιάξεις υπέροχα μακαρόνια με κιμά

Πεντανόστιμο μoσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια Porto Bello και καπνιστό τυρί

Υλικά

•    1.2 κλ. μοσχάρι χτένι (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
•    45 γρ. ελαιόλαδο
•    180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    3 σκελιδες σκόρδο (ολόκληρες)
•    30 γρ. πελτέ τομάτας
•    8 γρ. αλεύρι
•    240 γρ. κόκκινο κρασί
•    500 γρ. σάλτσα τομάτας
•    480 γρ. ζωμό λαχανικών
•    6 – 8 μανιτάρια πόρτο μπέλο
•    3 – 4 κλωναράκια δενδρολίβανο
•    Aλάτι και πιπέρι
•    Αλεύρι και νερό για τη ζύμη
•    300 γρ. καπνιστό τυρί (κομμένο σε κύβους)
 

Δείτε ολοκληρη την εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top