Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος και… άνοιξε την όρεξη των τηλεθεατών φτιάχνοντας μοσχαράκι σε πήλινο με μανιτάρια porto bello και καπνιστό τυρί.
Ψαρονέφρι τύπου Wellington με πατάτες, μαρμελάδα τομάτας και σαλάτα
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 1.2 κλ. μοσχάρι χτένι (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
• 45 γρ. ελαιόλαδο
• 180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 3 σκελιδες σκόρδο (ολόκληρες)
• 30 γρ. πελτέ τομάτας
• 8 γρ. αλεύρι
• 240 γρ. κόκκινο κρασί
• 500 γρ. σάλτσα τομάτας
• 480 γρ. ζωμό λαχανικών
• 6 – 8 μανιτάρια πόρτο μπέλο
• 3 – 4 κλωναράκια δενδρολίβανο
• Aλάτι και πιπέρι
• Αλεύρι και νερό για τη ζύμη
• 300 γρ. καπνιστό τυρί (κομμένο σε κύβους)
Δείτε ολοκληρη την εκπομπή του Star «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.