Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας.
Ο σεφ έφτιαξε ψαρονέφρι τύπου Wellington με πατάτες, μαρμελάδα τομάτας και σαλάτα και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές.
Υλικά για το κρέας και τις πατάτες:
• 2 τμχ ψαρονέφρι φιλέτο
• 3 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
• 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
• 12-14 φέτες μπέικον
• 2 κρόκους αυγού χτυπημένους με 1 κ.σ. νερό
• 2 κιλά πατάτες κανονικές (όλες το ίδιο μέγεθος)
Για τη μαρμελάδα τομάτας:
600 γρ τοματίνια (κομμένα στη μέση)
250 γρ ζάχαρη καστανή
100 γρ μέλι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
5 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
Για τη σαλάτα:
• ανάμεικτα σαλατικά (για 6 άτομα)
• 100 γρ κρανμπερις
• 100 γρ καρύδια
• 3-4 στικ σέλερι (ψιλοκομμένα)
• 100 γρ. μπλε τυρί
• φιλέτα από 2 πορτοκάλια
• 100 γρ παστέλι σουσαμένιο
• 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο
• 1 κ.σ. μέλι
• 1 κ.γ. μουστάρδα
• 1 κούπα ελαιόλαδο
• αλάτι & πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.