Aπολαυστικό burger με μισομαγειρεμένο μοσχάρι

Ο Λάμπρος Βακιάρος έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι έδειξε ο Λάμπρος Βακιάρος.

Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ξεκίνησε τη διαδικασία.

Μοσχαρίσιο καρέ με baby πατάτες jacket και γρήγορη σάλτσα μυρωδικών

Κρεμμυδόπιτα με μπέικον και χωριάτικο φύλλο ολικής

 


•    1.2 κιλά σπαλομπριζόλα χωρίς κόκκαλο
•    30 γρ. καστανή ζάχαρη
•    8 γρ. καπνιστή πάπρικα
•    15 γρ. αλάτι
•    1 γρ. μπούκοβο
•    30 γρ. ελαιόλαδο
•    200 – 250 γρ. μπέικον (πολύ ψιλοκομμένες)
•    5 κ.σ. αγγουράκια τουρσί (ψιλοκομμένα)
•    240 γρ. ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
•    80 γρ. κέτσαπ
•    6 ψωμάκια burger μπριός

Ψαρονέφρι τύπου Wellington με πατάτες, μαρμελάδα τομάτας και σαλάτα
 
Για τη σαλάτα Coleslaw

•    400 γρ. λάχανο λευκό (ψιλοκομμένο)
•    80 γρ. γιαούρτι
•    150 γρ. μαγιονέζα light
•    15 γρ. χυμό λεμονιού
•    120 γρ. καρότα (τριμμένα)
•    1 – 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
•    40 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο χωρίς χοντρά κοτσάνια)
•    Αλάτι και πιπέρι

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top