Πώς να φτιάξετε μόνοι σας burger με μοσχαρίσιο μπιφτέκι έδειξε ο Λάμπρος Βακιάρος.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και ξεκίνησε τη διαδικασία.
Μοσχαρίσιο καρέ με baby πατάτες jacket και γρήγορη σάλτσα μυρωδικών
• 1.2 κιλά σπαλομπριζόλα χωρίς κόκκαλο
• 30 γρ. καστανή ζάχαρη
• 8 γρ. καπνιστή πάπρικα
• 15 γρ. αλάτι
• 1 γρ. μπούκοβο
• 30 γρ. ελαιόλαδο
• 200 – 250 γρ. μπέικον (πολύ ψιλοκομμένες)
• 5 κ.σ. αγγουράκια τουρσί (ψιλοκομμένα)
• 240 γρ. ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου
• 80 γρ. κέτσαπ
• 6 ψωμάκια burger μπριός
Ψαρονέφρι τύπου Wellington με πατάτες, μαρμελάδα τομάτας και σαλάτα
Για τη σαλάτα Coleslaw
• 400 γρ. λάχανο λευκό (ψιλοκομμένο)
• 80 γρ. γιαούρτι
• 150 γρ. μαγιονέζα light
• 15 γρ. χυμό λεμονιού
• 120 γρ. καρότα (τριμμένα)
• 1 – 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
• 40 γρ. μαϊντανό (ψιλοκομμένο χωρίς χοντρά κοτσάνια)
• Αλάτι και πιπέρι
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» εδώ
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.