Μία γλυκιά και δροσερή συνταγή έδωσε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη όταν είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».
Η πρώην διαγωνιζόμενη του Master Chef έφτιαξε μους πραλίνας με γλυκό φράουλας και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
Για τη μους πραλίνας
3 φύλλα ζελατίνης
150 γρ. κρέμα γάλακτος
500 γρ. πραλίνας
1 κιλό χτυπημένη κρέμα γάλακτος
Για το γλυκό φράουλα
200 γρ. φράουλες
80γρ. ζάχαρη
140 γρ. γλυκόζη
80 γρ. νερό
1 λεμόνι
Για το κροκάν αμυγδάλου
300 γρ. αμύγδαλα λευκά
550 γρ. ζάχαρη
60 γρ. βούτυρο
1κ.σ λικέρ φράουλα
2 κ.σ σιρόπι βανίλιας