Πεντανόστιμη τάρτα με σπαράγγια

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Μία νόστιμη τάρτα με σπαράγγια και γραβιέρα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής. Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία στους τηλεθεατές της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου".

Υλικά
Για τη ζύμη
•    250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•    125 γρ. βούτυρο
•    3 γρ. αλάτι
•    5 γρ. ζάχαρη
•    1 αυγό
•    40 ml κρύο νερό
 
Για τη γέμιση
•    15 σπαράγκια
•    30 γρ. ελαιόλαδο
•    75 γρ. βούτυρο
•    75 γρ. αλεύρι
•    750 γρ. γάλα
•    150 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
•    2 αυγά

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top