Τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» να γλύφουν τα δάχτυλά τους έκανε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης. Ο σεφ έφτιαξε κοτόπουλο γιουβέτσι με κάπνιστη πάπρικα και φέτα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 4 μπούτια κοτόπουλου
• 2 κύβους κότας
• 14 γρ. καπνιστή πάπρικα
• 45 γρ. ελαιόλαδο
• 250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 πράσο (ψιλοκομμένο)
• 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
• 240 γρ. λευκό κρασί
• 800 γρ. τομάτα κονκανσέ
• 1 λίτρο νερό
• 500 γρ. κριθαράκι ολικής
• 120 γρ. ελαιόλαδο
• 45 γρ. μαϊντανό
• Tυρί φέτα για το σερβίρισμα