Κοτόπουλο γιουβέτσι με καπνιστή πάπρικα και φέτα

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Τους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» να γλύφουν τα δάχτυλά τους έκανε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης. Ο σεφ έφτιαξε κοτόπουλο γιουβέτσι με κάπνιστη πάπρικα και φέτα και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά
•    4 μπούτια κοτόπουλου
•    2 κύβους κότας
•    14 γρ. καπνιστή πάπρικα
•    45 γρ. ελαιόλαδο
•    250 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
•    1 πράσο (ψιλοκομμένο)
•    1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
•    240 γρ. λευκό κρασί
•    800 γρ. τομάτα κονκανσέ
•    1 λίτρο νερό
•    500 γρ. κριθαράκι ολικής
•    120 γρ. ελαιόλαδο
•    45 γρ. μαϊντανό
•    Tυρί φέτα για το σερβίρισμα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top