Πεντανόστιμες πένες με λουκάνικο και μπρόκολο έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Πέμπτης.
Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Υλικά
• 500 γρ. πένες
• 30 γρ. ελαιόλαδο
• 800 γρ. λουκάνικο κοτόπουλου (κομμένο στο μέγεθος το ζυμαρικών)
• 250 γρ. κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
• 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομμένη)
• 130 γρ. πιπεριά φλωρίνης (κομμένη σε φέτες)
• 400 γρ. μπρόκολο (κομμένο σε μικρές τούφες)
• 300 γρ. τοματίνια (κομμένα στη μέση)
• 300 γρ. μοτσαρέλα (τριμμένη)
• 200 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
• 8 – 10 κλωναράκια φρ. θυμάρι (ψιλοκομμένα)