Μία νόστιμη κρεατόπιτα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.
Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.
Yλικά
1 πακέτο χωριάτικο φύλλο κιχί (6 τεμάχια)
1 κιλό μοσχάρι χτένι σε θερμοκρασία
60 γρ. ελαιόλαδο + 180 γρ. (για το φύλλο)
180 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
500 γρ. μανιτάρια λευκά (ψιλοκομμένα)
15 γρ. πελτέ τομάτας
120 γρ. κόκκινo κρασί
400 γρ. τομάτα κονκασέ
480 γρ. ζωμό λαχανικών
300 γρ. φέτα (θρυμματισμένη)
8 – 10 κλωναράκια φρ. Θυμάρι
2 αυγά
Aλάτι – πιπέρι