Πεντανόστιμο κοτόπουλο με θυμάρι

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Ένα γευστικό κοτόπουλο με θυμάρι και πατάτες στο φούρνο έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Παρασκευής.

Ο σεφ έδειξε βήμα-βήμα τη συνταγή στους τηλεθεατές της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Υλικά 
•    1 κοτόπουλο περίπου 1.5 – 1.8 κιλά (σε θερμοκρασία δωματίου)
•    1 κεφάλι σκόρδο
•    50 γρ. φρ. θυμάρι
•    5 – 6 κλωναράκια φρ. δενδρολίβανο
•    50 γρ. φρ. ρίγανη
•    4 – 5 φύλλα δάφνης
•    30 γρ. βούτυρο + 45 γρ.
•    1 λεμόνι
•    6 γρ. κουρκουμά
•    5 γρ. γλυκιά πάπρικα
•    Aλάτι – πιπέρι
•    30 – 40 πατάτες baby (στο ίδιο μέγεθος, με τη φλούδα, κομμένες στη μέση)
•    1 σακούλα ψησίματος για κοτόπουλο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top