Θρεπτική τραχανόπιτα με φέτα και μυρωδικά

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Ένα υπέροχο σνακ έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τρίτης. 

Ο σεφ ετοίμασε τραχανόπιτα με φέτα και μυρωδικά και έδειξε βήμα-βήμα στους τηλεθεατές τη διαδικασία.

Υλικά

•    700 γρ. νερό
•    240 γρ. γάλα + 240 γρ.
•    340 γρ. γλυκό τραχανά
•    2 αυγά + 3 ασπράδια
•    250 γρ. φέτα
•    100 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
•    5 – 6 κλωναράκια Φρ. Θυμάρι (ψιλοκομμένο)
•    Αλάτι – πιπέρι
•    Βούτυρο και γαλέτα για το ταψί

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top