Πεντανόστιμα σπιτικά πεϊνιρλί

Ολόκληρη η συνταγή του Λάμπρου Βακιάρου

Στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» μπήκε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Δευτέρας. Ο σεφ έφτιαξε σπιτικά πεϊνιρλί για τα οποία χρησιμοποίησε.

Για τη ζύμη

•    300 γρ. χλιαρό νερό
•    2 γρ. ζάχαρη
•    50 γρ. ελαιόλαδο
•    8 γρ. ξερή μαγιά
•    50 γρ. γιαούρτι
•    500 γρ. (+- 5%) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•    5 γρ. αλάτι
•    1 κρόκο + 15 γρ. νερό (για την επάλειψη)
•    100 γρ. λιωμένο φρέσκο βούτυρο (για το τελείωμα)


 
Για τη βάση τυριών

•    200 γρ. φέτα
•    300 γρ. κασέρι (τριμμένο)
•    1 αυγό
•    10 γρ. The Boost
•    2 γρ. πιπέρι
 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top